Mikro-roadtrip i Sverige

IMG_20160227_123009

I dag har vi været i Sverige for at køre lidt rundt – og købe billig slik. Selvfølgelig.
Vi havde lyst til at bruge vores sidste dag i vinterferien lidt “fornuftigt”, så vi besluttede i samråd med ungerne at tage en tur til Sverige og køre lidt rundt. Når vi tager derover, plejer vi egentlig at køre til Malmø over broen, men denne gang kørte vi i stedet til Helsingør og tog færgen over til Helsingborg. Det var både lidt hyggeligt, men bestemt også til at betale, så det var et godt valg, synes vi.

Fremme ved færgen i Helsingør glædede vi os over, at vi denne gang havde husket vores pas/sygesikringskort, for det er klart smartest, hvis man vil til Sverige i disse id-kontrol-tider. Lektie lært fra sidst vi prøvede den slags 🙂

IMG_4771

Egentlig ville vi have set lidt af Helsingborg, før vi satte kursen videre, men sådan blev det ikke denne gang. Vi endte nemlig med at køre direkte til Slikflyvet (Godisflyget i Skånes-Fagerhult), for som ungerne sagde “Tænk nu, hvis det når at lukke, inden vi kommer frem”.
Lidt over en time senere var vi små 200 kr. fattigere, men flere kilo slik tungere. Og ungerne var helt oppe og ringe, sjovt nok.

IMG_20160227_125347

Derefter kørte vi til den lille hyggelige by Båstad. Vi var både forbi Hotel Riviera, hvor vi gik en tur langs stranden, forbi hovedgaden og Hotel Skansen, samt nede ved havnen, hvor der var en fin legeplads. Og vi blev alle enige om, at vi bestemt måtte komme tilbage til sommer, når vejret var bedre.

IMG_4781

IMG_4783

IMG_4789

På turen tilbage mod Helsingborg fandt vi en Max Burgers-restaurant. Ingen af os havde nogensinde smagt den slags burgere før, men vi havde hørt fra flere, at det bestemt var noget som skulle prøves. Desværre have vi bare lidt misforstået princippet, for vi troede, at det var en restaurant med hjemmelavede grilleflammede burgere, så da vi fik vores mad og det lignede enhver anden McD./Burger King-burger blev vi en anelse skuffede. Det skal dog siges, at vi alle fem var ret begejstrede for deres hamburgers og cheeseburgers pga. salaten, så de kan godt anbefales til andre. Resten af sortimentet (altså det vi smagte, for vi spiste jo ikke lige en af hver…) var dog ikke helt i top, efter vores mening.

IMG_20160227_154700

Nu sidder vi så igen hjemme i sofaen med benene oppe og hver vores store slikpose, og vi tænker at se lidt videre på serien “Crossing Lines”. Den er god og kan anbefales, skulle jeg hilse og sige.

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.