Max stopper til fodbold

I denne weekend har vi været i sommerhus med en masse mennesker, som vi i langt de flestes tilfælde har kendt i over 10 år. Vi har nemlig været til fodboldafslutning i Sjællands Odde, og det har været skrub hyggeligt.

Max startede til fodbold, da han var 5 år, og igennem alle årene har vi lært både en masse drenge og deres forældre at kende, hvilket kun er blevet mere intenst i de sidste 2-3 år, hvor jeg har været holdleder og Hr. Jørgensen har fungeret som træner/assistenttræner.

Max har været i tvivl om hans gnist omkring fodbold flere gange i løbet af de sidste par år, men nu har han valgt at stoppe for at hellige sig noget andet. Han har gennem især det sidste år været meget præget af skader, hvilket bestemt ikke har gjort det bedre for ham, så længslen efter noget andet er blevet større og større. Han er et decideret sports- og konkurrencemennesker, så jeg tror egentlig aldrig, at han stopper til sport, men han er begyndt at drømme andre drømme end fodbold. Fx kampsport, at træne op til et halvmaraton eller at styrketræne sammen med vennerne, og det har været svært at putte ind i et stramt program, hvor han har trænet fodbold 3-4 dage om ugen, spillet kamp i weekenderne, samt alt det andet sådan et ungt menneske skal bruge tid på som lektier, arbejde og at pleje sine venskaber.

Det var derfor lidt mærkeligt at sige farvel, for selvom vi helt sikkert vil se en del af både drengene og forældrene igen, vil vores hverdage blive forskellige. Så en ny epoke skal starte, og det er altid lidt spændende og skræmmende på samme tid, men forhåbentlig kan vi starte en ny tradition med “Fodboldafslutning” igen til næste år. Det stemmer jeg i hvert fald for 🙂

***
Jennie Tronier

One thought on “Max stopper til fodbold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.