Marts highlights

Endnu en fantastisk måned er gået, og jeg sidder og kigger lidt tilbage på vores oplevelser, som er foreviget i min kamerarulle. Selvom det faktisk ikke er blevet til mange billeder i marts, har vi stadig haft en hyggelig og oplevelsesrig måned.

Vi har både fejret min egen fødselsdag, Max’ fødselsdag og Vanessas fødselsdag samt samlet fejret det med en stor påskefrokost for alle venner og familie. Vi har været til den sjoveste gourmetmiddag hos nogle venner, jeg har været ude med arbejdet, hvor vi først havde en skydekonkurrence og bagefter spiste lækker mad på LeLe, samt vi har haft en masse familieoplevelser, som jeg kan putte i min mindetaske for evigt.

*Typisk fredagsmiddag hjemme hos os*

*Pistolskydning med mit arbejde. Det var piv sjovt!*

*Fra vores photo shoot-dag på Lolland, da landet var dækket med sne*

*Ungernes frisure skal være klar til Savannahs konfirmation. Det kræver måske et enkelt frisørbesøg mere, før alt er, som de gerne vil have det*

*Mine gaver efter vores fælles fødselsdagsfest. Det er bestemt altid rart at blive begavet*

Nu venter april, den store konfirmationsmåned…

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.