Mandeleg: Drone vs fjernstyret bil

IMG_5091

Som jeg tidligere har skrevet er mine mænder fuldstændig tossede med diverse gadgets. Både mand og søn bruger en del penge og tid på at følge med i udviklingen af diverse gadgets. De har både helikoptere, fjernstyrede biler, droner og andre forskellige elektriske dimser som er sjove at lege med, hvis man er en hankøn. Jeg deler ikke helt deres interesse på samme måde, men nyder at se deres iver.

IMG_5082

IMG_5105

Her til eftermiddag blev de derfor enige om at lave en lille konkurrence: Hr. Jørgensens drone (DJI Phantom 3 Professional) mod Max´ hurtigste fjernstyrede bil. Det blev dog aldrig rigtigt spændende, for bilen var langt hurtigere end dronen på den korte distance, men vejret var godt, så vi stimlede sammen på vejen sammen med nogle af naboerne og nød lidt af forårets varme. Masava synes dog også, at det var en rigtig sjov leg, for nu var der jo nogen at løbe om kap med…

Næste gadgets køb er for Max´vedkommende også en drone, han har dog “kun” råd til at købe lillebror til Professional-serien, dvs. en DJI Phantom 3 Advanced.

***
Jennie Tronier

IMG_5098

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.