Lillerøv har lavet rugbrødssnacks i dag

Jeg bliver lige nødt til at dele disse små gode og “sunde” snacks med jer.
Jeg har arbejdet hjemme i dag, så jeg var hjemme da ungerne hver især kom dryssende hjem fra skole. Vanessa var den første, og hun spurgte straks om hun måtte lave en eftermiddagssnack, som hun havde prøvet i skolen i sidste uge. Det viste sig at være rugbrødssnack, og de blev virkelig gode.
Vi havde stadig rester fra i lørdags, både lidt pesto og lidt hummus, så det var bestemt et hit på sådan en lidt grå efterårsdag.

Rugbrødssnack:

  • Rugbrød
  • Olie
  • Salt

Tænd ovnen på 200 gr.
Skær herefter rugbrødsskiverne ud i mindre stænger og anret dem på en bageplade.
Pensl dem med olie på den ene side og drys flagesalt over.
Sæt dem ind i ovnen i ca. 7 min.
De skal ikke være hårde, når de tages ud af ovnen. Når de kølner lidt af, får de den bid som de skal have.

Spis dem som de er, eller dyp dem i fx hummus, dressing, pesto eller måske nutella.

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.