#LidtOmMig nr. 2

  • Jeg kan til tider være stædig som bare pokker. Ikke at jeg selvfølgelig indrømmer det i den enkelte situation. Det er klart.
  • Jeg tager ofte mig selv i at sætte mig et mål (som at skulle løbe ned til næste hjørne under min løbetur, før jeg må gå lidt) og så alligevel bryde det. Bare fordi jeg kan. Men måske handler det egentlig mest om det første punkt på listen.
  • Jeg hader myg, for hvor irriterende og grimme er sådan en masse kløende stik ikke.
  • Jeg har altid syntes, at min egen stemme lyder som en mands på optagelser. Det er i hvert fald ikke sådan en fin kvindelig én, som jeg gerne vil have. Så helt forkert i min optik.
  • Jeg elsker at grine, sådan helt ned i maven, så tårerne triller. Men okay, hvem gør ikke det.
  • Jeg har altid været bedre til at køre forkert end at finde vej. Og det irriterer mig grusomt! Hr. Jørgensen er stik modsat, så det får vi selvfølgelig mange af de der gode oplevelser ud af, eller skal vi kalde dem diskussioner, hvor jeg oftest (læs: Altid) ender med et nederlag. URetFærdigt!
  • Jeg er i en alder af 39 år begyndt at få grå hår. Hvad skal det nu til for?
  • Jeg er virkelig dårlig til jokes, for jeg glemmer altid slutningen. Som om den jo heller ikke er særlig vigtig.

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.