Legetøj for mine mænder

Fotos til blog

Vejret har været helt fantastisk i dag med blå himmel og ingen vind, hvilket selvfølgelig skulle udnyttes. Jeg har derfor været med mænderne i mit liv i RC klubben, så de kunne flyve lidt med deres droner.

Jeg er egentlig ikke rigtig typen der kan falde i svime over gadgets som droner i længere tid af gangen, men jeg nyder dog at se deres begejstring. For ligesom jeg kan snakke med tøserne om bøger, cremer, tøj og tøsefilm, kan far og søn snakke i timevis om gadgets, og det er bestemt fantastisk at være tilskuer til.

Jeg ved ikke det helt store om droner – eller om andre gadgets vil mænderne nok mene – men jeg ved at Hr. Jørgensen flyver med en DJI Phantom 3 Professional, mens Max prøvefløj en Hábrók Plus Fpv Quadrocopter 4 kanals. Sidstnævnte faldt dog ikke helt i deres smag, så nu drømmer de i stedet om en speed drone.

***
Jennie Tronier

One thought on “Legetøj for mine mænder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.