Kalvehave Labyrintpark

I dag er vi kommet hjem med vores campingvogn fra Feddet. Efterårsferien er ved at være forbi og vores sæsonplads er løbet ud. Vi har derfor brugt 6 timer i dag på at rydde op, vaske ned og pakke sammen, så energien er lidt opbrugt lige nu.
Vi har dog haft nogle skønne dage dernede med en masse afslapning, hyggelige gåture, god mad og en masse gode snakke med familien. Min far skulle også have været forbi, men hans hund er desværre kommet galt afsted med sit ben, så han blev hjemme og plejede den i stedet.

KALVEHAVE LABYRINTPARK

I går kørte vi til Kalvehave Labyrintpark. Vejret var ok, men det havde regnet i dagene op til, så alt var vådt og mudret, men det var nu alligevel en rigtig god oplevelse.
Kalvehave Labyrintpark er en stor park fra 2006 fyldt med labyrinter og store spil, som udfordrer stedsansen, den logiske sans og den humoristiske sans.

Parken er åben fra maj til oktober, og prisen er 90 kr. pr. voksen og 70 kr. pr. barn. Et par gange om ugen har de også aftenåbent, hvor man kan fare vild i parken i mørket. Hunde er også velkomne.

Vi for vild i den store labyrint, men fandt vejen ud igen, og vi spillede en masse spil, hvor hjernen blev udfordret. Bl.a. lavede vi konkurrencer mod hinanden om hvem af os der først kunne regne en udfordring ud. Det var virkelig sjovt for os alle og kan klart anbefales til andre spillelystne familier. Vi fik endda et diplom for at finde alle bogstaverne i den store labyrint!

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.