Juni highlights

Så er vi knageme nået til juli måned og det første halve år er gået af 2016. Jeg tænker, at jeg på et tidspunkt må få set på mine forventninger til hele året, om noget er indfriet, men nu drejer det sig først om min juni måned.
Juni har på mange måder været skøn, vejret har til tider vist sig fra den allerbedste side, men bestemt også fra den allerdårligste side, og vi har både fået nydt livet samtidig med, at vi har haft travlt arbejdsmæssigt.

Hvad kan vi så se tilbage på med glæde? Vi har spist dejlig frokost i solen i Køge Havn, vi har set Max spille sin sidste fodboldkamp, vi har fejret min kære svigermors 70 års fødselsdag, vi har gennemtravet København med nogle venner og drinks i hånden, Vanessa har holdt et hyggeligt pyjamasparty, vi har fejret niecens indtræden i de voksnes rækker, Savannah har spillet med i den skønneste musical i skolen, vi har set Skt. Hans bål i fjernsynet med nogle venner, da uvejret brød ud over Køge Bugt i netop de timer, ungerne har holdt sidste skoledag for deres klassetrin, og vi har fejret en skrub hyggelig fodboldafslutning på den ene spids af Sjælland.

img_5451**Frokost på Skipperkroen i Køge**

img_5521**Sjov pubcrawl i det københavnske**

img_5490**Masava stjæler sig til en blød lur til tøsernes pyjamasparty**

fotos-til-blog-001**Anbefalelsesværdig mad fra Zio Lino på Greve Strandvej**

img_5466**Arbejdspladsen var for en stund flyttet til Herlev**

fotos-til-blog**Fodboldafslutning på Sjællands Odde**

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.