Julekort 2016

Jeg er jo en total sucker for traditioner. Jeg er en sucker for mange ting, men traditioner kan noget specielt, hvis man spørger mig. På en eller anden måde er der bare en masse stemning og hygge i traditioner, og det kan jeg godt lide.

Én af decembers traditioner er mine julekort. Jeg sender julekort til en del, både familie og veninder, og jeg har nærmest skabt mig selv en hel bestemt arbejdsproces omkring disse kort.

I november begynder jeg at tænke over to ting; hvilket billede skal bruges og hvordan skal årets tema være.
Dernæst står den på indkøb; både pap, kuverter og pynt (fx glansbilleder eller måske julehjerter) købes, samt billeder bestilles hjem.
Derefter skal teksten skrives med både lidt personligt og lidt om året der er gået, hvorefter det hele samles, så de kan sendes afsted.

I år har jeg valgt at pynte med et glansbillede og sætte det årlige foto indeni ved siden af teksten. Nogle år er det helt anderledes, men det var lige det der virkede rigtigt for mig i år.

Nu er det bare om at vente og se om jeg får nogle julekort igen. Det plejer jeg nu ikke i stor stil at få, men lidt har jo også ret ik?!

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.