I wish: Sko til sommeren

Nu nærmer foråret og dermed sommeren sig, så det må være tid til at kigge lidt på nye sko.

Vi skal både til to barnedåb, to konfirmationer, flere runde fødselsdage og selv holde flere større fester, så det må vist i år være på sin plads med lidt fornyelse i skogarderoben. I ved både sådan til hverdag og fest.

  1. Espadrilla fra Billi Bi vil både gøre sig godt til hverdags looket, til diverse sommerkjoler, når jeg slentrer rundt på strandesplanaden et sted i Europa og til at nedtone de lidt mere festlige kjoler. En god allround-sko som man næsten ikke kan undvære. 799 kr.
  2. Stilet fra Tommy Hilfiger, som er i tidens populære valg med sandfarvet ruskind og smarte sølvdetaljer. Farven kan få ens sommerfarvede ben til at synes længere (og det kan jeg bestemt godt have brug for, vil jeg gerne indrømme) og vil bestemt passe godt til de fleste af mine festkjoler. 1199 kr.
  3. Fin fletsandal fra Ralph Lauren, som både er tilpas robust, at den kan bruges til lidt finere hverdage, men samtidig er tilpas fine, så den også kan festliggøre en sommerkjole. Fletlooket er lige mig for tiden og sådan et par vil både sig godt til diverse runde fødselsdage, konfirmationer samt bare almindelige grillaftener. 1499 kr.
  4. Arizona-sandalen fra Birkenstock har jeg længe drømt om, men aldrig fået taget mig sammen til at købe. Den vil være god både til almindelige hverdagsgøremål, til lange arbejdsdage samt til stranden, men den vil også være god til at nedtone diverse sommerkjole. 850 kr.

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.