Hvad venter der i 2017

Hr. Jørgensen skulle have været hjemme fra Grønland nu, men pga. dårligt vejr var han 4 dage om at komme frem til sin destination, hvorfor hjemrejsen så også bliver skudt nogle dage. Vi håber derfor i stedet på at få ham hjem på tirsdag eller onsdag, men nu må vi se.
I stedet kan jeg bruge weekenden på så småt at begynde at planlægge det kommende år eller i hvert fald tænke nogle tanker omkring hvad jeg håber at få lov til at opleve i år.

 • At møde min lille nevø eller niece om nogle uger, når han eller hun ser verden for første gang. Det bliver så stort!
 • At komme på skiferie i uge 6, hvor jeg måske både kan blive lidt bedre til det der ski-noget, men også få slappet af i nogle alpebade, hygget med familie og venner, samt måske komme til Salzburg og opleve den smukke by igen.
 • At få installeret vores campingvogn på en campingplads i nærheden, så vi kan få endnu mere ud af at eje en vogn. Det er så hyggeligt og afslappende at tage på weekend i campingvognen, og hvis den kommer til at stå indenfor en radius af under en time fra vores hjem, får vi nok brugt den endnu mere end vi desværre har gjort indtil videre.
 • At få nydt påskedagene i vores campingvogn et sted i Danmark. Jeg har nemlig i år muligheden for at tage fri alle tre dage før påske, så det skal forhåbentlig nydes.
 • At komme afsted på sommerferie sydpå i vores campingvogn. Vi har for få dage siden købt en flybillet til Max, da han gerne vil med os på ferie, men også gerne vil være lidt alene hjemme med vennerne. Derfor starter han alene hjemme, mens vi kører sydpå, hvorefter han en lille uge senere flyver ned til os og rejser med os videre. Det er totalt win-win for os alle, så det skal nok bliver godt.
 • At holde et brag af en 40-års fest forhåbentlig. I år er nemlig året hvor jeg runder et skarpt hjørne årsmæssigt, og det skal da bestemt fejres / festes væk, synes jeg. Jeg tænker stor havefest med blomster, havefakler og kold hvidvin.
 • At få repareret vores swimmingpool på terrassen, som vi opdagede sidste år var flækket i bunden, og som nu også er faldet sammen i den ene side. Det er så øv, hvis den ikke kommer op at køre igen, da vandskvulp i haven giver så meget stemning.
 • At få lavet både vores terrasse færdig i baghaven, med dertilhørende højbede, samt et skur i vores forhave, som vi håbede at få gjort i 2016, men måtte skubbe.
 • At få læst en masse nye og spændende bøger. Jeg elsker jo roen omkring læsning, både hvor jeg kan hengive mig helt til en spændende/sørgelig/morsom/hyggelig fortælling, men også hvor jeg kan lære noget om andre tider, andre kulturer eller andre mennesker. Lige p.t. har jeg 6 bøger som ligger og venter på mit sengebord, så det skal nok blive godt.
 • At opleve en masse festlige sammenkomster med mine nærmeste. Vi har både et par konfirmationer, sandsynligvis en barnedåb eller to, samt en hel del 40-års fødselsdage.
 • At få set en masse gode film og serier. Lige for tiden er vi startet på serien “Justified”, som virkelig virker lovende, og jeg drømmer også om at få set “Downton Abbey”, “The Americans” og “Mr. Robot”. Af film glæder jeg mig bl.a. til “Arrival”, “The Room”, “Fifthy Shades 2”, “Deepwater Horizon” og den danske “Underverden”.
 • At forhåbentlig komme afsted på den storby-teenagetur med Max, som vi har snakket om siden han fyldte 13 år. Nu fylder Savannah snart 13 år og planerne er stadig ikke blevet til noget. Not good!
 • At få set endnu mere af det skønne land vi bor i, både i forhold til natur og kulturelle oplevelser.
 • At opleve ungerne blive ældre og dele endnu flere glæder, tanker og snakke med dem. Det er så vildt at få lov til at følge dem i deres opvækst, og jeg nyder hver en dag. Det stod også som punkt sidste år, men det kan bestemt heller ikke blive sagt for ofte.

Se sidste års tanker her og sidste års halvvejstanker her.

xxx
Jennie Tronier

One thought on “Hvad venter der i 2017

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.