Hvad glæder jeg mig til i november

img_6706

Puha hvor tiden går, endnu en måned er gået og den mørke tid er lige over os, men det må alligevel være tid til at se lidt på næste måned, før vi hopper ind i den. Jeg sidder her en anelse træt efter en sjov og hyggelig 40-års fødselsdag i går i det jyske, hvor turen frem og tilbage, samt den kære sommertid der endte i nat (mens vi kørte hjem), har taget lidt på søvndepoterne.

Mine forventninger til november:

 • At få (mere) travlt på arbejdet, da vores nye IT-system træder i kraft om en uges tid. Det bliver både hårdt, men også spændende og udfordrende at være en del af, håber jeg
 • At se glæden i Masavas øjne, når hun får et kæmpe kødben, fordi det er hendes fødselsdag
 • At fejre min dejlige venindes 40-års fødselsdag til en hyggelig søndagsbrunch
 • At spise andesteg Mortens aften hos min far. Det har altid været en tradition i min barndom at spise andesteg den specielle aften, men vi har ikke selv helt overtaget traditionen endnu, og min fars andesteg er fantastisk, så det passer jo perfekt
 • At mødes med nogle (folke)skoleveninder til brunch og catche up på alt siden sidst – som vist var engang sidste år…
 • At forhåbentligt få tid til at besøge Torvehallerne med Manden Min, der skulle være så fint og hyggeligt derinde
 • At få lavet pakkekalendere til ungerne samt min far – det er jo “kun” omkring 80 gaver, så det betaler sig at starte i lidt god tid
 • At så småt begynde på julegaverne – måske til Black Friday, hvor jeg har fri fra arbejde
 • At få julepyntet lidt til op til 1. advent
 • At blive ved med at løbe nogle ture hver uge, selvom vejret bliver koldere og mørkere. Mottoet må være, at alt er bedre end at ligge på sofaen, for jeg kender mig selv godt nok til, at det på ingen måde bliver lige så ofte som i sommermånederne
 • At få hygget en masse med gode bøger, film eller serier, mens jeg drikker en kop god kaffe fra vores nye kaffemaskine 🙂

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.