Hvad glæder jeg mig til i november

*Smukke efterårsfarver bagved Mr. Grey*

Endnu en måned er ved at være gået og julen nærmer sig med (alt for) hastige skridt. Nu skal pakkekalenderne til at arrangeres, julegaveønskerne sendes ud og julekortene så småt begyndes at skrives. Det har jo næsten lige været sommerferie og så står julen allerede for døren. Det kan virkelig ikke passe, at tiden skal gå så hurtigt.

Før vi går videre mod mine forventninger til november, må vi hellere lige se nærmere på om målene for oktober blev indfriet. Vi har haft den skønneste efterårsferie og nydt campingvognen til det yderste, jeg smiler stadig hver dag over alle efterårsfarverne i naturen, for det er virkelig den fineste tid på året, vi har bagt og smagt den skønneste græskarkage og jeg har haft den mest fantastiske tøsetur, hvor alt faldt i hak. Desværre nåede jeg ikke halloween i år, da helbredet ikke var med mig den aften, og vi har heller ikke nået at lave græskarhoveder, til stor skuffelse for især Vanessa, så det må blive en anden gang. Måske kan et græskarhoved også skæres ud som julemand…

Mine forventninger til november:

  1. At holde den bedste gourmetaften med vores venner. Vi skulle have holdt det i september, men pga. sygdom blev det rykket til nu i november. Vi læser derfor opskrift på opskrift og begynder at lægge en masse planer, så det skal nok blive rigtig godt. Jeg er jo en sucker for planlægning og forkælelse, mens Hr. Jørgensen er en sucker for madlavning og gode vine, så vi ser begge frem til en god dag/aften.
  2. At få årets julekortfoto i kassen. Jeg tænker måske at prøve på at fange efterårets smukke farver på et billede, hvor ungerne er samlet, men vejret må gerne være med os, så nu må vi se om det kan lade sig gøre. Ellers må det blive det traditionelle indendørs.
  3. At fejre min venindes fødselsdag til en hyggelig omgang familiedag. Det er altid hyggeligt.
  4. At spise andesteg på Mortens Aften. Det er en god tradition, som vi altid har holdt af i min familie.
  5. At bruge en masse penge til Black Friday, forhåbentlig i forbindelse med en god frokost med Hr. Jørgensen. Jeg må lige huske at få ønskesedler inden, da jeg lige så godt kan slå to fluer med et smæk og starte på julegaverne den dag.
  6. At få købt pakkekalendere til ungerne. Plus min far. Dvs. 24 gaver x 3. Plus 4 = 76 stk. Og få pakket dem alle sammen ind. Det tager lidt tid.
  7. At få læst en masse bøger. Jeg har lige bestilt en masse bøger på biblioteket, som jeg har fået anbefalet af andre, så jeg glæder mig til at få dem hjem og gå i gang. Jeg er lige nu i gang med “Papmache reglen” af Hella Joof og den er temmelig fornøjelig. Ellers byder bunken på både krimi, romantik og historie.
  8. At få styr på juleaften. Hvor skal vi være og hvem skal vi være sammen med? Det plejer aldrig at være svært for vores familie at få til at gå op. Vi skal bare lige finde ud af hvordan det passer sammen i år.
  9. At invitere bedsteforældrene til Bedsteforældre-hygge, hvor vi spiser noget god mad og snakker til langt ud på aftenen. Det plejer at være super hyggeligt, og ungerne elsker de aftener. En masse kærlighed omkring bordet.
  10. At få bestilt tid hos frisøren til os alle sammen, for vi trænger virkelig til en klipning.

***
Jennie Tronier

One thought on “Hvad glæder jeg mig til i november

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.