Hvad glæder jeg mig til i marts

IMG_4621

Nu er vi knageme igen nået en måned længere mod sommeren, og dagene er blevet lysere og lidt længere. Det er ren luksus, og jeg nyder det virkelig. For mig er marts altid starten til “de gode måneder”, fordi foråret er på vej, jeg har fødselsdag i den måned, to af mine unger har fødselsdag i den måned og helligdagene begynder, hvilket betyder lidt flere fridage i forhåbentlig roligt tempo. Totalt thumps up til det hele!

Før vi går videre til mine nye forventninger, må jeg lige gøre status over februar måneds forventninger. Vi har både fået campingvognen hjem, vi har slået katten af tønden, holdt vinterferie og Hr. Jørgensens fødselsdag, været til frisør, læst bøger og fået købt nye blomster til stuen. Men Men Men vi er overhovedet ikke gået i gang med at lægge nyt gulv i gangen, så det må blive på et andet tidspunkt.

Hvad glæder jeg mig til i marts:

  1. At blive fejret på min fødselsdag (selvom det nok bliver på en anden dag, da jeg er på kursus hele dagen og aftenen. Meget dårlig planlægning, synes jeg)
  2. At fejre Max med at hoppe ind i hans 15. år
  3. At fejre Vanessa med hendes snarlige 8. år
  4. At holde påske og nyde vores første tur i den nye campingvogn
  5. At glædes over Jamies barnedåb, hvor Max har fået lov til at være fadder
  6. At få plantet lidt havekrukker til indkørsel og terrasse (selvfølgelig med blomster som kan tåle lidt frost)
  7. At få set den sidste Hunger Games-film – den er vi ret vild med herhjemme…
  8. At se Savannah deltage i institutmesterskaberne i danseklubben
  9. At få eksperimenteret lidt mere med nogle gode madretter, samtidig med at Hr. Jørgensen og jeg deler et glas rødvin (eller to) i køkkenet
  10. At nyde nogle lange gåture med Masava

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.