Hvad glæder jeg mig til i marts

Nu nærmer vi os (endnu) en af mine yndlingsmåneder Marts. Det er måneden som både rummer min fødselsdag, to af mine ungers fødselsdage, og starten på foråret. Og efter forår kommer jo som sagt sommer 🙂

Før vi går videre til mine glæder omkring måneden, må jeg hellere lige få gjort status over februar måneds forventninger. Vi fik mødt min skønne lille niece og hvor jeg dog glæder mig til at være en del af hendes liv. Vi var afsted på en skøn skiferie, som dog desværre ikke blev til så meget ståen på ski, men alligevel var så skøn, så skøn. Og jeg fik læst bøger, gået en masse ture med Masava, var et smut i biografen, fik holdt lidt vinterferie med ungerne, fik bagt fastelavnsboller og er blevet rigtig god til at købe nye blomster til hjemmet hver uge.

Hvad glæder jeg mig til i marts:

  1. At fejre MIN fødselsdag – selvom jeg denne gang rammer et lidt skarpt hjørne. Er faktisk spændt på om jeg bliver lidt deprimeret over alderen (det gjorde jeg nemlig “en lille smule” sidst jeg fyldte rundt 🤷🏼‍♀️ ), men jeg prøver at overbevise mig selv om, at alderen jo bare er et tal og ikke hverken giver eller tager lykke fra én.
  2. At fejre Max med at ramme 16 år. Han skal på arbejde den dag, så det bliver nok ikke det store festivitas, men lad os se om vi ikke kan finde på et eller andet sjovt alligevel.
  3. At fejre Vanessa med hendes 9 år, og hun glæder sig enormt til gaver, ekstra opmærksomhed, gaver, morgenvækning, sang og morgenmad, gaver, hygge efter skole, gaver, god aftensmad og gaver. Ren barneglæde er knageme ikke til at stå for.
  4. At opleve restaurant Fiat til en fælles fødselsdagsmiddag. Vi har aldrig været der, men har hørt en masse godt om det, så jeg håber, at vi sammen kan få nogle hyggelige timer derinde samt ikke mindst noget god mad.
  5. At samle hele familien og de nærmeste venner til lidt fødselsdagshygge for ungerne. Både min 40-årsfest og Max 16-års vennefest (det holder man åbenbart i dag!) venter vi med til sommer, hvor vejret forhåbentlig er lidt varmere, så vi kan feste udenfor.
  6. At starte på projekt Red Poolen, hvor vi både skal have nedlagt selve poolen, taget alle dimser og dutter af, erstattet poolgulvet med et tykkere lag og få sat det hele op igen. Øv bøv, hvor er det irriterende, at den er gået i stykker.
  7. At opleve Savannah deltage i institutmesterskaberne på danseskolen.
  8. At følge med i endnu en omgang Formel 1, hvor Kevin M. skal bevise sit værd i det nye team Haas. Det er en sport jeg har lært at holde ekstra af efter at have fulgt med i min mands begejstring i mange år. Vi plejer til morgenløbene at stå tidligt op, lave en god morgenmad og spise den sammen foran fjernsynet. Det er sørme hyggeligt, synes jeg.
  9. At så småt kunne begynde at holde havedøren åben mere end 2 min. Det er utroligt hvor meget jeg savner det hver vinter, når temperaturen er for lav udenfor. Det er ikke noget jeg husker som en luksus tidligere i mit liv, men i dag sætter jeg virkelig pris på de dage, hvor døren kan stå åben hele dagen, så huset kan blive fyldt med frisk luft.

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.