Hvad glæder jeg mig til i juni

*Masava har fundet sig et godt sovested midt i poolbyggerodet*

Jubiii. Sommeren er ved at være over os, så op med alle vinduerne, åben terrassedørene og bare nyd det dejlige solskinsvejr. Jeg håber, og krydser alt hvad jeg har for, at den danske sommer viser sig fra den bedste side i år.
I morgen er det juni, sommeren står derfor for døren og vores sommerferie nærmer sig med hastige skridt. Jeg storglæder mig virkelig. Glæder mig til afslapning, bare være sammen som familie og forhåbentlig nyde noget godt vejr, en masse god mad og drikkelse, samt en masse oplevelser. Først er der dog lige juni at nyde, og der er faktisk også en masse skønne ting at se frem til.

Mine forventninger til juni:

  1. At forhåbentlig holde en fantastisk 40-års fødselsdagsfest, hvor vejret er godt og alle er glade. Det må være mit mål. Alle skal være glade og tilfredse.
  2. At nyde campinglivet i Marielyst med en del af min familie her i pinsen.
  3. At se Max blive gradueret i ju-jutsu. Forhåbentlig.
  4. At holde 16-års fest for Max og én af hans kammerater. De har inviteret omkring 60 mennesker, så det skal nok blive spændende, selvom Max siger, at vi helst ikke må være der, vi skal være usynlige.
  5. At få læst min bog færdig. Er lige nu i gang med “Drømmetyderens død” og har lige læst “Krokodillevogteren”. Begge to rigtig gode, som jeg vil fortælle lidt nærmere om herinde indenfor den nærmeste fremtid.
  6. At arbejde lidt videre på Red Poolen-projektet, selvom vi nok desværre ikke når at blive færdige med til vores to havefester. Øv hvor er det bare træls.
  7. At få plantet en masse fine krukker, som kan pynte på terrassen rundt om byggeprojektet Red Poolen.
  8. At holde Skt. Hans i campingvognen på De Hvide Svaner nær Karrebæksminde og bare slappe af nogle dage i stille omgivelser.
  9. At fejre et vennepar med deres fælles indtræden i de voksnes rækker (læs: 40 år). Det bliver vist havefest i telt med fransk bistro-tema, så det skal da helt sikkert nok blive godt.
  10. At bare nyde sommeren, grillaftner, lidt kolde drikke og min dejlige familie. Især det sidste er altid det bedste ❤️

***
Jennie Tronier

One thought on “Hvad glæder jeg mig til i juni

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.