Hvad glæder jeg mig til i juli

img_5498

Vejret er ikke ligefrem fantastisk for tiden, men sommeren er lige over os og vores sommerferie nærmer sig med hastige skridt, så det kan kun blive godt, tænker jeg. Juli er faktisk én af mine yndlingsmåneder (I ved, én ud af de 12 yndlingsmåneder jeg har 🙂 ), men jeg elsker varmen, den blå himmel, ferien, sommerblomsterne, våde kroppe der plasker rundt i vores pool, nyslået græs, måltider der kan indtages udenfor og alt det andet der hører sig til en god dansk sommer i juli. Med godt vejr.

Før vi kommer til mine forventninger til den kommende måned, må vi hellere lige få set nærmere på juni måned. Vi fik både fejret niecen på behørig vis, hygget os til den sidste rigtige fodboldafslutning, set Savannah opføre en musical efter Gasolin-sange, oplevet Copenhagen by night, hygget lidt hjemme på trods af et travlt arbejdsliv, og jeg er så småt startet på lidt af det der nymodens løberi. Sidstnævnte er dog ikke bare lige til, så jeg har sat mig små delmål, for ikke helt at miste modet.
Desværre missede vi dog Skt. Hans bålets buldrende charme pga. det vildeste uvejr jeg længe har oplevet, så vi blev hjemme i hyggeligt selskab med nogle venner i stedet.

Mine forventninger til juli:

  1. At nyde den blå himmel, de åbne vinduer og de lange sommeraftener
  2. At nyde tomsomheden i nogle dage, mens ungerne bliver storforkælet hos morfar på Lolland
  3. At fejre vores 9 års bryllupsdag
  4. At nyde vores have – og forhåbentlig pool
  5. At surprise én vi holder af
  6. At fejre Savannahs fødselsdag med både morgenbord og stor fødselsdag i haven (forhåbentlig…)
  7. At indtage så mange måltider som muligt udenfor, når vejret tillader det
  8. At prøve at nyde livet på trods af en travl arbejdsperiode (det skal jeg især huske på, når jeg har travlt, for jeg har egentlig meget godt styr på at nyde livet, når jeg trives og har overskud, mens det er de stressende perioder der kan halte for mig)
  9. At lave s´mores omkring vores nye bålplads
  10. At nye sommerferiedagene i vores campingvogn på roadtrip et sted i Europa. Det bliver SÅ godt!

***
Jennie Tronier

One thought on “Hvad glæder jeg mig til i juli

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.