Hvad glæder jeg mig til i juli

*En rullesky over haven – det så både fascinerende og skræmmende ud på én gang*

Sådan! Sommeren er over os og vores sommerferie banker på døren. Der er nu kun 1 uge til vores ferie starter og selvom jeg ikke helt kan forstå, at vi allerede er nået dertil, så glæder jeg mig ustyrligt til bare at slappe af og være sammen som familie.
Juni har på mange områder været fantastisk. Den har været sjov, spændende, udfordrende, fantastisk, begavet, men også ret travl, så det bliver ekstra godt at komme helt ned i gear, ikke have et stå op-tidspunkt, tid til bare at være og tid til at nyde livet sådan lidt ekstra.

I forhold til mine forventninger til juni er alt stort set indfriet. Rart 👍🏼 Jeg fik holdt den skønneste 40-års fest hvor der blev grint, danset og festet til den lyse morgen. Max´16 års-fest blev også en succes med en masse fest og farver lige efter hans ønske. Vi har været afsted på to skønne weekendture i vores campingvogn, Max blev gradueret til gult bælte, og vi var med til hans dimission i skolen (= egentlig lidt stort, at ens søn nu ikke er folkeskoleelev mere).

Mine forventninger til juli:

  1. At holde en skøn sommerferie med min skønne familie.
  2. At opleve, smage, indsnuse og nyde livet på vores kommende road trip – hvor end vi ender henne.
  3. At fejre Savannahs indtræden i teenagelivet. Hun glæder sig ustandseligt til gaver og en hel dag, som bare er hendes, men hun er dog samtidig lidt spændt på om fødselsdag i udlandet er godt nok, for der kan man jo ikke på samme måde blive forkælet af andre end os.
  4. At spise en masse skønne is, som jo altid hører sig til i varmen.
  5. At opleve de lange sommeraftener med snak, hygge og en kold drink.
  6. At spise ude på vores terrasse, hvor Manden Min griller nogle gode bøffer, vi spiser lidt af det gode tilbehør jeg har tilberedt, ungerne leger (i stedet for bader, nu hvor poolen stadig ikke er færdig…), og efterfølgende tænder vi op i bålet og griller s´mores. Det er ægte sommer for mig.
  7. At gå lange ture med Masava og forkæle hende lidt ekstra i varmen.
  8. At opleve København, enten vha. shopping på Strøget (som ungerne sjovt nok foretrækker) eller bare nyde den smukke by – måske er det nu at jeg skal få oplevet Papirøen.
  9. At få klippet hækken, som jo egentlig aldrig er den sjoveste opgave, men det er altid så rart efterfølgende. Haven får lige den der prik over i´et, når hækken indkredser haven helt skarpt.
  10. At få taget en masse skønne billeder, hvor ungerne er glade, himlen er blå, blomstrene lyser op og stemningen bare fanges. Fotos er på mange måder min passion, og det er altid ekstra sjovt, når de ydre rammer kan hjælpe billedet et par niveauer op.

***
Jennie Tronier

One thought on “Hvad glæder jeg mig til i juli

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.