Hvad glæder jeg mig til i januar

IMG_20151227_105200

Nu render året 2015 på sidste vers og jeg kigger mod et nyt år med nye oplevelser. Det første vi møder er januar, som for mig er måneden, hvor vi falder ned igen efter den lidt stressende december, og hvor vi så småt begynder at lægge planer for det næste år der kommer.

Før vi går til min nye månedsønskeliste, må jeg hellere lige evaluere december månedsliste. Det er altid så rart, hvis man kan sætte hak ved alle ting, man har ønsket sig. Og faktisk nåede jeg mere eller mindre det hele, check check, dog er jeg kun lige startet på min bog “Dræb ikke en sangfugl”, er ikke rigtig i gang med den endnu, så det må jeg hellere rode bod på i næste måned.

Hvad glæder jeg mig til i januar:

 1. At få læst bogen “Dræb ikke en sangfugl” færdig
 2. At få vores længeventede sofa hjem (jeg er ret spændt på om den passer ind i vores stue)
 3. At få lært mit nye kamera endnu bedre at kende
 4. At få fejret min faster, som fylder rundt, med resten af familien på Lolland
 5. At glæde mig over Hr. Jørgensens store oplevelse med en tur til det kolde Grønland
 6. At få vores nye campingsvogn hjem
 7. At mødes med mine gamle kolleger over et glas vin i København, mens vi fylder årene ud siden sidst
 8. At tage til det jyske på kursus med mine kolleger
 9. At få set serien “Graceland” færdig (den er knageme god)
 10. At lave hjemmelavede churros med ungerne
 11. Og at fejre både Hr. Jørgensen og min far, som har fødselsdag i løbet af januar

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.