Hvad glæder jeg mig til i januar

Endnu et år er snart gået og vi hopper lige om lidt ind i 2017. Hvor er det vildt som tiden går.
Januar er jo på mange måder starten på noget nyt, så nu er det så småt tid til at se på et nyt år med nye oplevelser. Hvor bliver det spændende.

December måned er gået over al forventning for os, så før vi kigger lidt på mine forventninger til januar, må jeg nok hellere evaluere december månedsliste. Vi fik både julet en hel masse, bagt julekager, købt årets portvin, besøgt det smukke Tivoli, skrevet et fint julekort, oplevet det fantastiske Berlin og nydt juledagene på fuldt blus med al den afslapning, familiebesøg, julefrokoster og julegaver som vi ønskede. Helt perfekt.

Mine forventninger til januar:

  • at få fejret min far på den mest fantastiske måde, når han runder et skarpt hjørne
  • at få besøgt yndlingsbyen Berlin endnu engang – denne gang sandsynligvis i et lidt mere tænksomt niveau, da jeg bare følger med Manden Min på forretningsrejse. Håber dog at få mulighed for at slentre rundt på må og få med mit kamera og bare nyde byen
  • at få brugt mine julegave-gavekort, så jeg forhåbentlig kan få lidt nyt tøj, sko eller støvler. Det trænger jeg vist altid til, tror jeg
  • at glæde mig over Hr. Jørgensens tur til det fantastiske Grønland – jeg er jo grøn af misundelse…
  • at få læst min bog “To brødre” færdig (den er virkelig god, men også barsk)
  • at fejre Manden Mins fødselsdag
  • at se filmen “Syng” i biografen med mine tøser og en masse popcorn
  • at opleve campingmessen i Bella Centeret, så vi måske kan få lidt inspiration til hvilke steder vi gerne vil besøge med vores vogn og så Hr. Jørgensen forhåbentlig kan se lidt på en masse gadgets
  • at endelig få bestilt tid til Savannahs 12-års vaccination. Nu skal det virkelig være!

xxx
Jennie Tronier

One thought on “Hvad glæder jeg mig til i januar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.