Hvad glæder jeg mig til i februar

Jeg kan på en måde rigtig godt lide februar og på en anden måde ikke særlig godt lide februar. Den er jo kold, mørk og trist, men også lidt lysere end januar, den indeholder en vinterferie og så er den jo den korteste måned på året. Egentlig er jeg nok mest til sommermånederne, hvor alle døre og vinduer kan stå åbne, blomsterne er sprunget ud, og man kan tilbringe så mange timer som muligt udenfor, men omvendt kan jeg også godt lide hyggen ved stearinlys, når det er koldt og mørkt udenfor, og at kunne iklæde sig lag-på-lag tøj. Jeg glæder mig derfor til, at dagene bliver lidt længere og lysere, men jeg er også en nyd-øjeblikket-nu-pige, så det må jeg gøre, mens jeg venter.

Januar måned er gået hurtigt synes jeg, så før jeg hopper ud i mine forventninger til februar, må jeg nok hellere lige få evalueret min januar måned. Vi fik både fejret min fars runde dag for fuld musik, vi fik besøgt Berlin igen-igen, Hr. Jørgensen fik arbejdet på Grønland (omend det blev til lidt for mange dage væk hjemmefra, hvis man spørger mig og ungerne), jeg fik brugt mine gavekort fra julen på nogle nye lækre ting, og jeg fik langt om længe bestilt tid til Savannahs 12-års vaccine, som gik uden problemer overhovedet. Det eneste vi ikke fik indfriet var campingmessen i Bella, da min bedre halvdel stadig rendte rundt i sne til hagen i det kolde nord den weekend.

Mine forventninger til februar:

  • at møde min lille nevø eller niece for første gang. Tænk at jeg skal være faster, den titel havde jeg end ikke håbet på, at jeg kunne få 🙂
  • at komme afsted på en hyggelig skiferie, hvor jeg både kan få stået lidt på ski, få slappet af med familie og venner og måske få oplevet det smukke Salzburg igen
  • at få læst de bøger færdig, som jeg er i gang med. Det er ikke så tit, at jeg er i gang med flere bøger på én gang, men lige for tiden er jeg både i gang med en novellesamling og en romantisk tøsebog, samt jeg har flere andre gode bøger liggende og vente på mit sengebord
  • at fejre fastelavn, evt. med grundejerforeningen, hvis vi kan få det til at gå op mht. planlægningen
  • at komme i biografen med mine kollegaer og se “Fifty Shades Darker” – er lidt spændt på om jeg denne gang bedre kan se Dakota Johnson og Jamie Dornan som det powerpar som Ana Steele og Christian Grey er i mit hoved
  • at holde et par fridage med ungerne i deres vinterferie og bare hygge
  • at få købt nye blomster til hjemmet hver uge – det vil jeg nemlig prøve at være bedre til
  • at få bagt mine første fastelavnsboller
  • at komme videre med #MitNyeLiv, for hvorfor skal det være så svært at holde vægten nede og nyde livet efter man er kommet lidt op i årene
  • at ruste mig til mit snarlige runde hjørne, som skal “bestiges”… Nogen siger, at 40 er det nye shit…

xxx
Jennie Tronier

One thought on “Hvad glæder jeg mig til i februar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.