Hvad glæder jeg mig til i august

*Perfande vogter over haven*

Så for den da! Sommerferien er forbi og arbejdet kalder. Snart kalder et nyt skoleår også for hver af ungerne, så det handler lige for tiden meget om herhjemme at nyde den sidste ferie, før hverdagen for alvor rammer huset igen. På mandag er det min tur, om en uge er det tøsernes tur og om to uger er det Max´ tur, men mon ikke at det også går.

Juli har på stort set alle punkter været fantastisk, selvom mange af mine forventninger til juli ikke er blevet indfriet. Vi har haft den mest fantastiske sommerferie med et oplevelsesrigt road trip gennem Europa og lige nu overskygger det næsten alle de ting som ikke er indfriet. Varmen i Danmark er nemlig sådan for alvor udeblevet, så lange sommeraftener med grillmad og S´mores, samt store is og kolde drikke, er ikke helt indfriet, men de 12 dage i udlandet dækker for den skuffelse.

Mine forventninger til august:

  1. At opleve Max starte på gymnasiet. Jeg kan stadig huske den dag, hvor jeg startede min gymnasietid, så det er lidt vildt, at det nu er min søns tur til den oplevelse.
  2. At få fejret Savannah´s fødselsdag, når familien samles til en ordentlig omgang hygge.
  3. At få ny bil. Vores Brownie BMW er nu to år gammel og skal afleveres, hvorfor vi har bestilt en ny BMW, denne gang en Mr. Grey. Brownie har knageme været en god bil for os, så det bliver næsten lidt vemodigt at skulle skifte hende ud med en anden, men mon ikke Mr. Grey også bliver god ved os.
  4. At sætte vores campingvogn op på Feddet camping. Vi har besluttet os for at prøve en efterårsplads af, hvor campingvognen står fast i over to måneder, så det bliver spændende, hvor meget vi får den brugt og hvor glade vi evt. bliver for det. Både Max og Savannah er jo desværre mindre begejstrede for campinglivet, men mon ikke at vi kan få lidt godt ud af det alligevel.
  5. At sommervejret forhåbentlig endelig kommer til landet!!!
  6. At fejre to af mine veninder runde det skarpe hjørne 40 år. Telte i haven og varme sommeraftener passer perfekt sammen, så det krydser jeg fingre for. Perfande skal jo også have et nyt hjem, da det er på tide at give ham videre.
  7. At se Savannah danse i Tivoli, når Dansens Dag løber over stablen. Hun glæder sig enormt, men er også lidt nervøs.
  8. At få bestilt tid til lægen, hvor Savannah skal have sin anden del af 12-års vaccinationen, og Vanessa skal have målt en stor skønhedsplet. Det er rart med nogle tjek ud for alle de ting der skal huskes, når der er børn i huset.
  9. At få spist en god gammeldaws, det er desværre ikke blevet til mange af den slags denne sommer, så det må jeg få ændret lidt på.
  10. At få spist ude på vores terrasse. Det er faktisk kun lykkedes os én gang i år, så forhåbentlig kommer varmen nu over land, så terrassen kan blive brugt endnu mere. Det MÅ kunne lykkedes 🙂

***
Jennie Tronier

One thought on “Hvad glæder jeg mig til i august

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.