Hvad glæder jeg mig til i april

IMG_20160316_125602

Igen er endnu en måned ved at være gået og det er ved at være tid til at glædes over nogle oplevelser i den næste måned. Dagene bliver stadig længere og længere og varmere og varmere, så det er fantastisk.

Før vi går videre til mine nye forventninger, må jeg lige få set på marts måneds forventninger, og heldigvis ser det ud til at alle glæderne er blevet indfriet. Vi har både fået fejret alle vores fødselsdage i familien, vi har været på vores første campingtur med vores nye campingvogn, vi har fået plantet lidt krukker på terrassen (selv om vi forhåbentlig snart kan få plantet flere), Max er blevet fadder til lille Jamie, vi har fået set Hunger Games-serien færdig samt set en del andre film og serier, jeg har fået læst en del bøger, vi har gået en masse lange ture med Masava samt Savannah har fået både guld og sølv til institutmesterskaberne i hendes danseklub. Check check 🙂

Mine forventninger til april:

 1. At se Savannah danse sit 6. afdansningsbal, hvor de sidste fire er med nuværende danseklub
 2. At se Max spille lidt fodboldkampe igen efter en mindre vinterpause
 3. At øve Vanessa i at blive endnu bedre til at rydde op på sit værelse (det er klart plads til forbedring her)
 4. At deltage i lidt forskellige former for surpriseparties (som jeg af gode grunde ikke kan fortælle mere om endnu)
 5. At begynde så småt på at planlægge vores campingtur gennem Europa til sommer
 6. At nyde endnu flere onsdagsaftener med ungerne hos min far (kun ungerne og mig spiser hos min far hver onsdag, hvor vi hygger og spiller forskellige spil. Min bror deltager også, når han har mulighed for det, og det er altid super hyggeligt. Noget vi alle glæder os til hver gang)
 7. At begynde så småt på at få opgraderet garderoberne (både min og ungernes) til den snarlige sommer
 8. At få læst “Midnatsrosen” af Lucinda Riley færdig (jeg er lige startet og den virker rigtig lovende allerede)
 9. At se videre på vores nye fælles serie “Elementary”, som også virker lovende
 10. At se kirsebærtræerne blomstre så smukt på Bispebjerg Kirkegård
 11. At begynde så småt på at få styr på haven efter vinterpausen (græsset er allerede blevet slået første gang i år og det har virkelig pyntet)

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.