Hvad glæder jeg mig til i april

*Sne i haven så sent som i går – nu må det gerne stoppe*

Hold da op, så gik der lige endnu en måned. Både Max, Vanessa og jeg blev hermed et år ældre, og nu er der pludselig kun 27 dage til Savannahs konfirmation. Kan vi få stoppet tiden, tak?

I morgen er det jo 1. april, så jeg må hellere begynde at tænke lidt over en aprilsnar. Og sådan øve mig lidt, I ved. Jeg er nemlig ufattelig dårlig til at fortælle usandheder. Enten kommer jeg til at grine før sætningen er sagt færdig eller også koncentrerer jeg mig så meget, at jeg bliver nødt til at kigge væk fra mit “offer”. Det dur jo ikke, hvis man skal lave verdens bedste aprilsnar, men hvis nu jeg finder på noget ikke så stort eller ikke så usandt, kan det måske lykkes. Kryds gerne fingre for mig.

Før jeg går videre til mine forventninger til april, må jeg hellere lige gøre status over marts måneds forventninger. Jeg tror nemlig, at stort set alt blev indfriet. Vi fik fejret alle vores tre martsfødselsdage og havde den skønneste påskefrokost for alle vores nærmeste. Vi var til den sjoveste gourmetaften med dans og skrål (og desværre en del tømmermænd dagen efter…), og vi fik set Kevin Magnussen køre én af hans bedste Formel 1-løb til dato – altså før han udgik pga. en mekanikerfejl. Konfirmationen er der også ved at være styr på, sådan nogenlunde. Tøjet er i hus for de fleste af os, gæstelisten er der styr på og skuret er så småt ved at blive fyldt op med de ting man godt kan købe flere uger i forvejen. Så nu mangler vi bare det sidste, som man siger 😉

Mine forventninger til april:

  • At holde den bedste KONFIRMATION for vores store datter. Hun glæder sig selvfølgelig enormt og har faktisk gjort det i flere år, så forhåbentlig kan alle hendes forventninger bliver indfriet. Vi vil i hvert fald gøre alt hvad vi kan, for at det sker.
  • At få de sidste forberedelser på plads til ovenstående dag i god tid. Målet er at al stressen sker i dagene op til dagen, ikke på selve dagen, for stresserri kan vi nok ikke helt undgå.
  • At køre til Tyskland hele familien og få tanket lidt op til den store dag. På den måde kan vi måske både få en god dag ud af det og spare lidt penge. Win win-situation, tænker jeg.
  • At få oplevet min selvsamme konfirmationsprinsesse danse sit 8. AFDANSNINGSBAL. Hun påtænker faktisk at stoppe til dans, så måske bliver det for sidste gang med sådan et bal, så det skal selvfølgelig “nydes” lidt ekstra.
  • At være med til at fejre min mands nevø fylde år. En omgang boller og lagkage og lidt familiehygge er aldrig helt af vejen.
  • At få taget et “rigtigt” PHOTO SHOOT af vores unger. Jeg aftalte nemlig med ungerne i december, at vi hver måned i hele 2018 skulle tage på en photo shoot-dag sammen. En dag hvor vi tog et nyt sted hen og hvor vi kunne tage nogle fine billeder af dem, både hver for sig og samlet. På den måde kunne jeg få fyldt mine fotoalbums med flere billeder af min familie og vi kunne opleve noget sjovt, fint, spændende eller nyt sammen. Desværre er det bare ikke gået særlig godt, for de gange hvor vi er kommet afsted, har Max ikke været hjemme, men denne måned må det kunne lade sig gøre med en photo shoot-dag hvor alle tre unger er med.
  • At få læst alle mine biblioteksbøger. Jeg har nemlig hele skabet fyldt med BØGER, faktisk præcis 7 stk., som jeg har været skrevet op til i flere uger/måneder, så det er kun typisk, at det hele skal læses på rekordtid, fordi de alle kommer hjem på samme tid.
  • At forhåbentlig snart mærke foråret titte frem mellem alle bygerne (af både regn og sne, hvad sker der lige for det…). Jeg vil have sol, forår og højere temperaturer nu!

***
Jennie Tronier

One thought on “Hvad glæder jeg mig til i april

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.