Hvorfor egentlig det der blog-noget…

Flere har spurgt mig om “Hvorfor?” når jeg fortæller, at jeg har startet en blog. De kigger næsten alle sammen lidt undrende på mig og kan vist ikke helt forstå, hvorfor jeg har lyst til at gå ind i den verden. Det har derfor fået mig til at tænke lidt over hvad det egentlig betyder at blogge og hvor lysten egentlig kommer fra.

Ordet blog kommer fra ordet WebLog, som egentlig betyder en elektronisk (web) dagbog (log). Dvs. at en blog i princippet er en personlig hjemmeside, hvor bloggeren kan skrive om alt mellem himmel og jord samt gøre den personlig eller ej. Bloggeren bestemmer suverænt over indholdet.

Desværre fortæller flere bloggere, at de nærmest er pinlige over at fortælle om deres interesse for at være personlige på nettet. Som om ordet Blogger klinger meget negativt, men hvorfor egentlig det? Jeg forstår det vist ikke rigtigt.

For mig handler at blogge om lysten til både at være skribent og interessere mig for fotodokumentation. Jeg har nok altid haft en lille forfatter (okay, måske et lidt stort ord for den slags 🙂 ) gemt i maven, for jeg synes, at det er sjovt at drible med ord, og det tilsat med min fotointeresse er en blog jo lige sagen.

Jeg synes i hvert fald, at det er sjovt at skrive indlæg og passe min blog, så det må være min konklusion på de undrende spørgsmål. Jeg gør det, fordi jeg synes, at det er sjovt!

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.