Hjertesalatbåde med parmesan

For snart en del år siden så vi i fjernsynet, vist i Godmorgen Danmark, en opskrift, hvor man brugte hjertesalat som små både, så salattilbehøret nemmere kunne serveres på et tapasbord.
Efterfølgende har vi mange gange brugt denne teknik og blandet det med de ingredienser vi bedst kan lide.

I går i campingvognen lavede vi én af vores specialiteter: Hjertesalatbåde med parmesan dryppet med en stærk hvidløgsdressing, og denne er så god og nem, at jeg tænker den må deles med jer.

HJERTESALATBÅDE MED PARMESAN

  • Hjertesalat
  • parmesan
  • balsamico
  • hvidløg
  • Dijonsennep

Skyl salatbladene grundigt, tør dem af for vand og placer dem på et fad.
Riv parmesanen og læg den oven på bladene.
Bland hvidløg, balsamico og Dijonsennep sammen så det smager af noget, men ikke er for stærkt, og dryp det ud over bladene.

Det er enkelt, men smager fantastisk.

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.