Gastronomia Smeralda i Karlslunde

IMG_20160224_144033

Ungerne spurgte i dag om vi ikke skulle køre en tur ud i det blå. Hr. Jørgensen har ikke ferie endnu, så i stedet for bare at sidde derhjemme og vente på ham, blev vi enige om at køre en tur til min barndomsby og gå en lille tur.
Vejret har ikke været helt perfekt i dag, men det var nu alligevel super hyggeligt at køre lidt rundt i byen, vise dem hvor jeg er vokset op, hvor vi altid legede alle ungerne i boligkvarteret, hvor jeg gik i skole, hvor mine veninder boede, hvor vi badede om sommeren osv. Selvom de har set stederne flere gange før, får vi altid en masse gode snakke. Vi kan snakke om hvordan tiden har ændret sig i forhold til at lege sammen, hvordan jeg fik dagen til at gå efter skole, hvilke lege vi legede, hvad vi lavede om sommeren kontra om vinteren osv.
Vi endte dog også med at blive lidt sultne, så vi satte kursen mod Greve igen, og på vejen blev vi enige om at køre forbi Gastronomia Smeralda i Karlslunde og købe et par pizzaer. Flere har snakket godt om stedet, men vi har aldrig selv prøvet det, så nu skulle det være.

Butikken er hyggelig at komme ind i med en masse delikatesser som italienske specialiteter, oste, desserter og diverse drikkevare. Vi bestilte vores pizzaer, men da der ikke var plads til at sidde og spise, tog vi dem med hjem og spiste.
Med til historien omkring dette italienske sted hører dog, at vores yndlings pizzaer i Danmark kommer fra Costa Smeralda Pizzaria i Skovshoved. Forventningen til denne italienske Smeralda var derfor ret høj (selvom jeg godt ved, at de to steder ikke har noget med hinanden), men desværre var jeg ikke helt blown away denne gang.
Vi spiste en nr. 2 til 65 kr. (tomat, ost og skinke) og en nr. 19 til 85 kr. (tomat, ost, parmaskinke, rucola, pesto og parmasan), og det var klart førstnævnte der var bedst, den var tilpas sprød med tynd bund uden på nogen måde at være kedelig. Den sidste var alt for proppet med mad, efter min mening, selvom de ingredienser plejer at være mine yndlings.

Praktisk information:

  • italiensk take away
  • Lækre delikatesser
  • Adresse Karlslunde Strandvej 48, 2690 Karlslunde

***
Jennie Tronier

Fotos til blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.