Fjerde stop på vores sommertur: Camping Seiser Alm i Dolomitterne

img_5881

Vi har i flere år talt om at besøge Dolomitterne og da muligheden i år bød sig på hjemturen fra den italienske Riviera valgte vi at gøre et stop i området. Dolomitterne er en bjergkæde i de sydlige alper, som løber på grænsen mellem Italien og Østrig. Det karakteristiske for disse bjerge er det voldsomme skift mellem de bløde bjergetoppe og de stejle rygge af kalksten.

Hr. Jørgensen havde fået anbefalet campingenpladsen Seiser Alm, så den satte vi kursen mod. Efter ca. 430 km og små fem timers kørsel var vi fremme. Den sidste halve time foregik på bjergveje, så det var om at holde tungen lige i munden. 
Fremme på pladsen holdt vi i kø for at få en plads og vi hørte at flere blev afvist i telefonen, men heldigvis fik vi en plads og kunne blive i op til flere dage, hvis vi havde lyst.

Pladsen er en 4 stjernet plads bygget i terrasser med fine toilet- og køkkenbygninger, et lille supermarkedet, en swimmingpool, en legeplads, fritgående geder og med den mest fantastiske udsigt til nogle af bjergtinderne i Dolomitterne. Vi gav 982 d.kr. for to nætter, hvilket vil sige 491 d.kr./nat.

Området var hyggeligt og smukt, men der var langt til alting. Det var dog et perfekt stop for et par dage.

***
Jennie Tronier

img_5865**Køreturen dertil gik uden problemer**

img_5717-1

fotos-til-blog

img_5888

img_5727-1

img_5866

img_5902

img_5968

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.