Filmen “The Age of Adeline”

På vores campingtur igennem Europa havde vi hjemmefra downloadet nogle film fra ViaPlay, så vi hver aften kunne se en ny film. Vi havde både valgt film som interesserede Hr. Jørgensen, film for ungerne og film for mig, så der var lidt forskelligt at vælge imellem. Én af de film vi så var “The Age of Adeline”.

Filmen handler om Adaline Bowman (spilles af Blake Lively) som efter en bilulykke på mirakeløs vis har været 29 år i næsten 8 årtier. Hendes mand døde kort før ulykken, så den eneste der er vidende om miraklet er Adalines (nu meget voksne) datter. I alle de år lever Adaline på flugt med falsk identitet. Hver gang nogen nærmer sig hende privat, flygter hun igen og får ny identitet, så hemmeligheden forbliver sikker.
En nytårsaften møder hun den karismatiske Ellis Jones (spilles af Michiel Huisman), som forelsker sig i hende og som hun også har svært ved at slippe igen. Skal det være starten på et nyt liv for Adaline?

Både Savannah og jeg er lidt tossede med Blake Lively. Vi synes, at hun er betagende, smuk, har god stil, fornuftig at høre på og er en god skuespiller (vi har selvfølgelig også siddet sammen og set Gossip Girl 😉 ), så det gør jo ikke denne film mindre interessant for os. Men faktisk synes jeg, at filmen er god på den søde og romantiske måde, men derudover ikke mere end det.

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.