Filmen “Syng”

I dag har jeg været i biografen med tøserne til et klassearrangement og se animationsfilmen “Syng”. Jeg sad bagerst i biografen med begge mine tøser, nogle af deres veninder og en hel bunke slikposer og vandflasker. Og det var faktisk ret hyggeligt.

Filmen handler om koalabjørnen Buster Moon der ejer et tidligere verdensberømt teater, som desværre er ved at gå konkurs. Han beslutter sig derfor for at afholde en sangkonkurrence, hvor alle byens dyr kan deltage, som han tænker kan gøre teateret populært igen. Da den tudsegamle kamæleon-sekretær Miss Kiki Crawly skal printe løbesedlerne til konkurrencen, kommer hun ved en fejl til at sætte præmiesummen en anelse op i forhold til det oprindelige, så konkurrencen bliver lidt af et tilløbsstykke.
Hurtigt står det dog klart hvem der slipper gennem nåleøjet til selve konkurrencen: Gorillaen Eddie, som sideløbende hjælper sin kriminelle far, husmodergrisen Rosita, som har travlt som mor til 25 små grise, den overvægtige gris Gunther med alle hans skøre ideer, teenageelefanten Meena, som ejer en gudsbenovet stemme, men lider af voldsom sceneskræk, den lille croonermus Mike som tror temmelig meget på sig selv, og hulepindsvinet Ash, som bliver tilvalgt i konkurrencen til fordel for hendes lidt selvoptagede kæreste.

Filmen varer 2 timer, så jeg var lidt spændt på om ungerne kunne sidde stille så længe, men vi var alle rigtig godt underholdt, så det var intet problem.
Jeg synes, at filmen er virkelig god af en animationsfilm at være. Den er sjov, festlig og lærerig, så den må bestemt få en anbefaling herfra som en virkelig hyggelig børnefilm.

xxx
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.