Feddet camping

IMG_4973

Vi har her i påsken været nogle dage på Feddet camping sammen med nogle venner.
Jeg tror, at det er 5. gang vi er på Feddet med en af vores campingvogne, så vi kender de forskellige faciliteter nu og vi er så småt ved at få en fornemmelse af de gode og de mindre gode ting omkring pladsen.
Denne gang lå vi på plads 24, som er en plads lidt væk fra den store facilitetsbygning og lidt væk fra stranden. Vi har nogle gange været dernede i en weekend i december, hvor der selvfølgelig ikke var så mange mennesker og hvor vi fik en plads helt ned til stranden. Denne gang havde vi dog travlt med diverse påskefrokoster og påskegæster, så vi kom ikke engang ned på stranden. Det er ellers en af de helt store positive faktorer for campingpladsen, hvis man spørger mig.

Campingpladsen er 4 stjernet og en del af Topcamp-princippet. Facilitetsbygningerne med toilet, bad og køkken er rene og moderne, der er mange forskellige aktiviteter for børn, der er legepladser, legerum, hoppepuder, trampoliner, kælezoo med kaniner og geder, svømmehal, sauna og udendørs pool, cykeludlejning, minigolf samt der er en skøn natur lige rundt om hjørnet med en fantastisk strand og med mulighed for diverse ture på halvøen Feddet.

IMG_4991

Det kostede ca. 500 kr./nat for os med to voksne og to børn (Max var ikke med). I denne pris har vi betalt for overnatning i egen vogn på en plads som er forholdsvis stor med plads til vores bil og for brug af toilet, bad og køkkenfaciliteter. Nogle af aktiviteterne på pladsen er inkl. i prisen, men der er også en del som man skal betale ekstra for, fx 80 kr. for en cykel med plads til 6 personer/time. Derudover skulle vores gæster betale 40 kr. for at parkere deres bil og et par lejede sig ind i en lillebitte hytte, som kom til at koste dem over 800 kr. for én overnatning. Tilmed fik et andet par, som kun kom for at aflevere nogle ting til os og blev der mindre end 30 min., en parkeringsbøde (udstedt af Feddet camping) efter deres bil havde holdt på en vej uden skilte. Det var ikke så god reklame, synes vi.

IMG_4985

Vi kan derfor sige, at vi havde nogle fantastiske dage dernede, ungerne var meget begejstret for alle aktiviteterne, men det var også en lidt dyr affære for et tætpakket fornøjelsesprogram til dem. Vi kan derfor godt anbefale et besøg på Feddet camping, men omvendt har vi også nu lyst til at besøge nogle andre pladser i Danmark, som måske er lidt billigere.

***
Jennie Tronier

2012-12-01 08.07.36

IMG_1281

IMG_1322

IMG_0864*Minigolf-turnering for nogle år siden*

IMG_0877*Tøserne og Masava ved toiletbygningen for nogle år siden*

IMG_1313*Gåtur til heden med de skotske højlandskvæg*

IMG_1310

IMG_2361

IMG_2355*Savannah for nogle år siden på Feddet strand*

IMG_1254*Masava fandt en sælunge en tidlig morgen for nogle år siden*

IMG_2349*Vi har set nogle fantastiske solop- og nedgange over Feddet*

IMG_0834

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.