Et smut forbi Rødvig Kro og Badehotel

I går eftermiddags var jeg med tøserne hos min far, som vi plejer én gang om ugen, og vi endte med at tage ud og spise. For det meste spiser vi hjemme i hyggelige omgivelser, hvor vi gerne slutter af med et slag kort eller andet spil, men nogle gange tager vi i stedet ud for at spise. Det er også en hyggelig måde at vise ungerne nærmiljøet på, synes jeg. Valget faldt denne gang på Rødvig Kro og Badehotel, som virkelig er et hyggeligt sted. Jeg har aldrig været der før, men min far har været forbi til middag et par gange, og han har altid snakket godt om stedet.

Da vi ikke havde bestilt bord, tænkte vi, at vi hellere måtte tage derud i god tid, for at sikre os et bord alligevel. Udenfor var det ikke helt sommervejr, så vi spurgte om et bord indenfor, men da vi var i så god tid, var køkkenet faktisk slet ikke åbnet endnu. I stedet spurgte de om vi ville sidde og vente ved deres pejs, og det var super hyggeligt, så det sagde vi selvfølgelig ja til.

Da køkkenet var åbent blev vi vist til vores bord af en tjener, som også præsenterede os for menukortet. Min far og jeg tog dagens menu (328 kr./person), mens Savannah gerne ville have en stor bøf og Vanessa en børnemenu med fiskefilet. Dagens menu bestod af oksecarpaccio, havtaske og blødende chokoladekage med is og bær, og det var alt sammen virkelig lækkert.

Helt klart et anbefalelsesværdigt sted. Vanessa var så begejstret, at hun sagde, at hun gerne ville tilbage en dag for at overnatte, så det må jeg hellere have i tankerne til evt. kommende to-dos.

Praktisk information:

  • Hyggelig kro og badehotel med udsigt over Stevns Klint
  • Virkelig god mad og service
  • Åbningstider til frokost kl. 12-15 , til kaffe og kage kl. 12-17 og middag kl. 17.30-21
  • Adresse: Østersøvej 8, 4673 Rødvig Stevns

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.