Endelig sommerferie

Juhuuu, sommerferien er startet for vores vedkommende, og vi glæder os nu til bare at slappe af og nyde livet i de næste tre uger 🙂
Denne ferie er virkelig tiltrængt. Det er faktisk flere år siden, at jeg sådan har hungret efter ferie og jeg kan virkelig mærke stressen komme krybende over mig samt nej-hatten tage over mit ellers positive sind, så nu er det bare om at slappe af, nyde det hele igen og komme ind til mit eget jeg indvendig.

I dag efter endt arbejdsdag skulle vi lige have styr på nogle legeaftaler, en kaffeaftale med nogle venner og en masse indkøb til Savannahs fødselsdagsfest i morgen. Så er det madlavning og hygge i morgen. Og på søndag (meget tidligt!) sætter vi kursen mod sydeuropa og forhåbentlig en masse oplevelser kombineret med afslapning, god mad, sol og badning.
Desværre skal Max ikke med os på ferie i år. Han har valgt at blive hjemme, arbejde og hygge med vennerne i stedet. Så savnet efter ham må jeg lære at acceptere og prøve at få nydt vores ferie alligevel. Dengang jeg fødte ham, skrev jeg altså ikke under på, siger jeg bare, at han en dag blev så store, at han hellere ville være sammen med sine venner end os gamle. Men jeg øver mig i den der ja-hat, så Det Skal Nok Gå. Håber jeg.

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.