En fantastisk sommerferie

Min ferie er ved at være forbi og arbejdet kalder igen på mandag. På én måde glæder jeg mig til hverdagen igen og på én måde vil jeg bare gerne blive i min lille ferieboble lidt endnu. Jeg har dog heldigvis på mange områder en rigtig god hverdag, så det er helt okay at skulle tilbage dertil igen – så kan jeg også begynde at planlægge og glæde mig til næste ferieeventyr med min skønne familie.

Det har ikke været så lidt oplevelser vi har haft i disse tre sidste uger:

Vi startede med at fejre min mands niece med hendes flotte studentereksamen, hvorefter vi tog til Bornholm og nød den smukke danske ø med alle ungerne, deres morfar og vores hunde. Herefter skulle husets herre tilbage på job i nogle dage, så vi andre nød den danske sommer hjemme på terrassen og gjorde klar til at fejre Savannahs 14-års fødselsdag med en surprise oplevelsesdag. I den sidste uge tog vi et smut til Comosøen i Italien, hvor vi badede og spiste en masse god mad, før vi nu så småt begynder at gøre os klar til hverdagen igen.

Livet er knageme skønt – især når den danske sommer viser sig fra sin bedste side dag efter dag 😍

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.