Efterårsferie = afslutning af sæsonplads på Feddet camping

*Min kusine som nabo og min onkel som bagbo – det er hygge*

Den længeventede efterårsferie er startet for vores vedkommende, og det er SÅ rart. Jeg har virkelig glædet mig til hygge og afslapning med familien.
Ungerne har haft ferie hele ugen, mens jeg kun har kunnet få fri torsdag og fredag. Derfor har ungerne hygget sig alene derhjemme + været i biografen med Verdens Sejeste Farmor og deres dejlige kusine. Nu er vi så kørt i vores campingvogn på Feddet for at nyde den sidste halvdel af ugen sammen, før sæsonpladsen er forbi søndag og det hele skal pakkes ned.

Dagen i campingvognen går med at sove til vi ikke gider mere, gå ture på den skønne strand / i skoven hver morgen, spise god morgenmad, hygge i forteltet med en kop kaffe, snak eller måske en film, en tur i svømmehallen for ungernes vedkommende, spise god frokost eller evt. lave en bunke pandekager om eftermiddagen, og måske gå endnu en tur i den skønne natur, før aftensmaden skal forberedes. Total hygge og afslapning som vi godt kan lide det.

Vi satser på i denne uge måske at køre til Præstø og spise frokost en af dagene, evt. deltage i campingpladsens uhyggelige Halloweenløb en aften og evt. tage en tur i Kalvehave Labyrintpark, som ungerne har efterspurgt i nogle uger. Men nu må vi se hvad tiden bringer – måske laver vi bare I.N.G.E.N.T.I.N.G. hele ugen.

*Efterårsferie = halloweenhygge*

*Fuglene flyver syd på, mens vi bliver tilbage i kulden*

*Efterårsfarverne er så smukke*

*Bladene falder stille og roligt af træerne*

*Tøserne hygger med hver deres Ipad i forteltet*

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.