Det første halve år af 2016

img_5762**Masava er kommet galt afsted med sin næse, uvist hvorfor, så nu skal hun i behandling i 4 uger**

Nu er den første halvdel af året jo gået, så jeg må hellere kigge lidt på de forventninger jeg havde i januar til dette år. På den måde snuser jeg lidt til de af minderne igen som er oplevet, og jeg finder ud af hvor jeg skal sætte ekstra ind, hvis jeg vil kunne sige sidst på året, at 2016 var perfekt.

HVAD er indfriet og HVAD er IKKE indfriet?

 • Skiferien blev i år ikke til noget. Økonomien var der ikke og samtidig kunne vi ikke helt få kalenderen til at gå op, så det må være en IKKE INDFRIET.
 • Grønland bliver til gengæld til noget, som det ser ud lige nu, men det kan desværre nå at blive ændret til det negative endnu, så det må være en MULIG INDFRIET.
 • Sommerferien blev heldigvis INDFRIET med en god tur gennem Europa, hvor vi både besøgte Tyskland, Østrig og Italien. Læs mere om det her.
 • Weekendture med campingvognen er det desværre ikke blevet til i det omfang vi havde håbet på. Den eneste tur vi har været på er til Feddet camping i påsken og selvom det var en super god tur på mange måder, så må forventningen nok gå som IKKE INDFRIET, da én tur på et halvt år bestemt er for lidt.
 • Le Mans-turen blev heller ikke til noget, så igen en IKKE INDFRIET. I stedet brugte vi weekenden på en hyggelig 18-års fødselsdag, så det er vel egentlig også ok.
 • Max´alene-voksen-tur til et sted i Europa er desværre heller IKKE INDFRIET. Vi finder altid noget andet mere fornuftigt at bruge vores penge på, så den tur som skulle være hans 13-års tur er nu udskudt på 3. år. Not good!
 • Projekt terrasse færdig i baghaven har vi helt bevidst udskudt til næste år, da vi i mellemtiden blev i tvivl om hvordan det egentlig skulle se ud. Nu har vi aftalt at tænke nogle tanker indtil næste forår og så tage en beslutning der, så det må også blive en IKKE INDFRIET.
 • Projekt forhave med skur og plads til campingvognen er også sat på pause til næste år, så igen IKKE INDFRIET.
 • Stort set alle de planlagte fester er til gengæld INDFRIET og det har været lige så sjaw som vi havde håbet på. Det er både blevet til en 18-års fødselsdag, en 40-års fødselsdag, et par 70-års fødselsdage, et bryllup plus en barnedåb, og vi er endda slet ikke færdige med festlighederne endnu. Allerede i næste måned skal vi til den første 50-års fødselsdag i år og flere store fester venter i månederne der kommer, så det er perfekt. Desværre må jeg dog sige, at pga. det store arbejdspres har mit overskud i år endnu ikke været det største, så alle de almindelige weekendfestligheder har været på et minimum. Det skal klart laves om til næste år.
 • Fit og fit ved jeg ikke om man kan kalde mig, men jeg har bestemt gjort en indsats det sidste halve år for at få en strammere krop, så det må være en INDFRIET. Jeg løber og løber, selvom det stadig er lidt i det små.
 • Vores indendørs planter er stort set alle udskiftet og det har virkelig pyntet, så det er også en INDFRIET. Nu kører det virkelig…
 • Bøger er også blev læst i år, måske ikke så mange som sidste år, men forventningen må helt sikkert være INDFRIET.
 • Film har vi også fået set en masse af i år og vi har flere skrevet i kalenderen, så det er også en INDFRIET.
 • Serier har vi set nogle af, men måske ikke så mange som vi havde troet på, så det må blive en MULIG INDFRIET. Der kan vi vist godt gøre en lille indsats for at få det punkt indfriet til fulde.
 • At have haft mulighed for at se ungerne udvikle sig endnu mere er stadig en kæmpe gevinst i mit liv, så her er den også INDFRIET. Det er virkelig en gave for mig at have fået lov til at være mor til tre så dejlige og forskellige unger, så det er klart en af de stolte punkter på listen.
 •  Og til sidst; At blogge kunne jeg godt gøre endnu mere, men omvendt får jeg sat mig ned foran computeren hver uge, så det er nok også en INDFRIET.

Alt i alt er det da egentlig gået meget godt med de der forventninger til året 2016.
8 stk. INDFRIET, 2 stk. MULIG INDFRIET og 6 stk. IKKE INDFRIET.
De punkter som er endt med en IKKE INDFRIET har oftest noget med planlægning eller økonomi at gøre, så OverAll er jeg da egentlig meget godt tilfreds 🙂

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.