December highlights

Jeg skulle have været på arbejde nu og hjulpet med at tage imod alle de fyrværkeriskader som desværre forekommer hvert år til nytår. Heldigvis ville min kollega gerne tage dagen for mig, så jeg kunne holde fest hjemme for alle vores sædvanlige nytårsvenner, så i stedet for at rende rundt på arbejdet i dag har jeg haft mulighed for at sove længe, rydde hele hytten op, sove til middag, spist lidt rester og nu sidde her. Senere satser vi på at se en god film, men vi ved bare ikke hvilken vi skal se endnu. Alt i alt en god og rolig indtræden i det nye år.

Vi har brugt den sidste måned på at besøge den smukke by Prag, bage en masse julebag og gøre klar til både jul og nytår, besøgt den julepyntede have Tivoli, været et smut i Jylland for at fejre min brors fødselsdag, nydt Masava endnu mere end vi plejer efter hendes anfald, skålet julen ind til en hyggelig julefrokost med vennerne og haft den skønneste jul og nytår med familie og venner.

*Et par dage med sne i løbet af måneden er ikke meget. Måske kommer der mere i januar*

*Tøserne bygger og pynter brunkagehuse*

*Den majestætiske Týn kirke i den smukke by Prag. Please, tag mig tilbage en dag!*

*Traditionen tro en familietur i den smukke have Tivoli*

*Skååål – julefrokosten er i fuld gang*

*Masava holder godt øje med “sin” gade*

*Juletræet pyntes*

*Juleaften med al den hygge som der skal til*

*Det klassiske børnebillede foran juletræet*

*Lille Regitze var meget interesseret i Vanessas nye legetøj*

*Familien Troniers kvinder klar til nytårsgæsterne*

Nu vil jeg smide mig på sofaen og enten se en film med resten af familieganget eller måske læse lidt i min bog…

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.