Cykeltur på Feddet

Vi har her i weekenden været i vores campingvogn på Feddet. Max har valgt overhovedet ikke at have noget med campinglivet at gøre, og nogle weekender har Savannah også valgt det fra, men denne gang var vi afsted med begge tøser. Så hyggeligt! For os er campingvognen vores fristed, hvor vi slapper af og hygger uden de store gøremål, men denne gang besluttede vi os for at leje nogle cykler og udforske spidsen af Feddet lidt mere.

Der er ca. 3,5 km fra campingpladsens reception ud til spidsen af Feddet, hvor der står et fugletårn. Vores første tanke var at leje en 4-mands cykel, men det blev vi rådet fra, da det simpelthen ville være for hårdt at cykle så langt i en slags gokart. Vi lejede derfor almindelige cykler, tjekkede at der var luft i alle ringe og satte kursen mod spidsen.

Halvdelen af vejen er asfalt, mens resten er grus- og jordveje. Det havde regnet en del, så det var store vandpytter og meget mudret, og selvom vi havde lidt kampe med store edderkopper (som havde gemt sig på cyklerne) og med at holde balancen igennem vandpytterne, gik det alt sammen uden de helt store problemer.

Alt i alt en hyggelig familietur, som tøserne dog helt klart synes krævede en is, da vi var færdige.

Nu vil jeg nyde denne første efterårsferiedag med forskellige gøremål, før arbejdet kalder igen tirsdag og onsdag. Onsdag aften tager vi så igen til Feddet i campingvognen, hvor vi satser på at nyde resten af vores efterårsferie.
Kryds gerne fingre for godt vejr! Campingvognen skal nemlig pakkes sammen på søndag, sæsonpladsen er fordi, og det arbejde er helt klart nemmest (og sjovest), når vejret er godt.

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.