Boganmeldelse “Meldt savnet”

IMG_4960

“Meldt savnet” er 4. bind i krimiserien om den unge tidligere amishpige nu politichef Kate Burkholder og BCI-feltagenten John Tomasetti.
Se anmeldelse af de tre forrige i serien her: Nr. 1 Tvunget til tavshed, nr. 2 Bøn om tavshed og nr. 3 Bryd tavsheden.

Bogen handler om rumspringa, som er den periode, hvor amishteenagere får lov til at stifte bekendtskab med livet udenfor den gennemkontrollerede amishverden. For de fleste amishfolk er det en spændende tid fuld af personlig opdagelse, udvikling og udfordring, før de helliger sig deres liv til kirken, men det kan også være i denne periode at de unge mennesker får lyst til at leve et andet friere liv udenfor amishverdenen.
Da Tomasetti får overdraget en sag om en forsvunden amishteenagepige tøver han derfor ikke med at tilkalde Kate som assistance pga. hendes viden om amishfolket. Spørgsmålet er nu om forsvindingssagen er selvvalgt eller om der er sket en forbrydelse, men da flere piger forsvinder og også Kate´s barndomsvenindes datter forsvinder, udvikler sagen sig og Kate gør nu alt for at finde de forsvundne teenagepiger.

Igen er det en spændende krimi, et godt plot, nogle gode personskildringer og siderne nærmest vendte sig selv for mig. Jeg er helt sikkert blevet fan af Burkholder og Tomasetti!

Data omkring bogen:

  • Forfatteren er Linda Castillo, som er en amerikansk forfatter
  • Bogen er på 352 sider
  • Genren er krimi
  • Bogen udkom i Danmark i 2014
  • Bogens originaltitel er “Gone Missing”.

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.