Boganmeldelse “K for Klara” af Line Kyed Knudsen

Begge mine tøser kan heldigvis godt lide at læse en god bog. Ja, faktisk også Max, selvom der går lidt længere tid imellem hans læserier. Lige fra de alle var helt små har jeg taget dem med på biblioteket. For det meste har det handlet om, at jeg skulle hente eller aflevere en bog, men helt automatisk har de alle tre selv skabt en interesse i selv at finde en bog, som de ville kigge i/læse. Der er derfor gennem årene blevet læst mange bøger hos dem. Nogle har jeg læst for dem og nogle har de selv læst.

Som årene er gået har interessen ændret sig hvor hvilken slags bøger de har læst. Max startede med at læse en del bøger omkring fodbold, hvorimod han i dag bedst kan lide at læse dokumentarer omkring soldater- eller politilivet. Savannah og Vanessa har samme interesse indenfor bøgerne, eller det vil sige, at Savannah selvfølgelig er nået et takt videre, men emnet er nogenlunde det samme. Bøger omkring venskaber og kærlighed er for det meste det der bliver lånt med hjem.

Herunder en boganmeldelse fortalt af Vanessa:

Bøgerne “K for Klara” handler om pigen Klara. De er lette at læse og sjove og handler meget om venskaber. 

Data omkring bøgerne:

  • Seriens forfatter hedder Line Kyed Knudsen, som har skrevet mange børne- og ungdomsbøger
  • Bøgerne er letlæselige og beregnet til 7-10 årige
  • Serien er p.t. på 17 stk. (“Hjerteveninder” nr. 1, “Vil du være min kæreste?” nr. 2, “Kys mig nu” nr. 3, “Sove hos Malou” nr. 4, “Alle for én” nr. 5, “Du lovede jo!” nr. 6 (kan også hedde “Så er der krig!”), “Synd for dig!” nr. 7, “Den nye klub” nr. 8, “Lejrskolen” nr. 9, “Stjernepigen” nr. 10, “Er vi venner?” nr. 11, “Rideturen” nr. 12, “Er der nogen? nr. 13, “Er jeg tyk, mor” nr. 14, “Forbudt foto” nr. 15, “Helt perfekt” nr. 16 og “Bare for sjov!” nr. 17).

Hvad med jer? Har I også børn, som elsker en god bog?

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.