Boganmeldelse “Døden venter”

IMG_4948

“Døden venter” er nr. 6 i krimiserien om en tidligere amishpige, nu politichef Kate Burkholder og BCI-feltagenten John Tomasetti.
Se anmeldelser af de fem forrige i serien her: Nr. 1 Tvunget til tavshed, nr. 2 Bøn om tavshed, nr. 3 Bryd tavsheden, nr. 4 Meldt savnet og nr. 5 Sidste åndedrag.

Bogen handler om hvad der først ligner et selvmord, hvor en mand bliver fundet hængende med et reb omkring halsen i sin lade, men som efterforskningen skrider frem mistænker Kate, at det er et mord med tråde til en mordbrand blandt en amishfamilie for 35 år siden. Da flere efterfølgende findes døde, står det mere og mere klart for Kate, at hendes mistanke er rigtig, men hvorfor sker disse mord nu så mange år efter, hvordan kan de myrdede evt. kobles sammen og hvem kan finde på at myrde gode borgere i byen og efterlade tråde til en gammel uopklaret forbrydelse med kun én overlevende, som i dag lever et stilfærdigt amishliv.
Samtidig på privatfronten er Kate og Tomasetti flyttet sammen og alt ånder fred, i hvert fald lige indtil én af de mænd frifindes, som stod bag mordet på Tomasettis familie fire år tidligere, for hvad vil en klog og handlekraftig agent gøre ved det?

Endnu engang rammer Linda Castillo plet. Jeg var virkelig godt underholdt hele vejen igennem, handlingen er genial hvor man følger flere forskellige historier uden at blive forvirret, og twistet mellem mord og kærlighed blandet med lidt amishviden er virkelig effektiv. Jeg er igen ret begejstret.

Data omkring bogen:

  • Forfatteren er Linda Castillo, som er en amerikansk forfatter
  • Bogen er på 358 sider
  • Genren er krimi
  • Bogen udkom i Danmark i 2015
  • Bogens originaltitel er “The dead will tell”

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.