Boganmeldelse: “Det ender med os” af Colleen Hoover

Jeg har af flere fået anbefalet denne forfatter, Colleen Hoover, som skulle skrive fantastisk. Hun har skrevet flere forskellige romaner og de fleste af dem er endt som New York Times Bestsellers. Hendes romaner er i genren kærlighedsromaner, men kan være med et twist af noget mere alvorligt. Jeg skrev mig derfor op til flere af hendes romaner på mit bibliotek og den første der kom hjem var “Det ender med os”.

Bogen handler om Lily, som har haft en svær opvækst og et ret problematisk forhold til sin far. Da hun møder neurokirurgen Ryle forelsker hun sig hovedkulds og de ender med at udvikle et hedt forhold. Lily er endelig lykkelig i sit liv, omgivet af en dejlig mand samt en svigerfamilie der elsker hende højt, men nogle gange er der små ting ved Ryle, som gør hende urolig og bange, små glimt af noget ubehagligt. Hun bilder sig ind, at det blot er det umenneskelige pres på hans karriere, der spiller ind, men er det den egentlige grund? Da Lilys første store kærlighed Atlas uventet dukker op, hamrer tvivlen og realiteterne ind i Lily med et brag. Er Ryle egentlig den rette person for hende?

Jeg slugte bogen på en dag. Den er fantastisk, synes jeg. Colleen Hoovers evne til at beskrive alle slags følelser, både de gode og de dårlige, er fænomenal. At bogen ikke bare er endnu en klichefyldt kærlighedsroman, men rummer så meget mere, gør det ganske enkelt endnu mere interessant for mig. Jeg kan kun sige: Læs den!

Data omkring bogen:

  • Forfatteren er amerikanske Collen Hoover
  • Bogen er på 413 sider
  • Bogen blev udgivet af forlaget Lindhardt og Ringhof i maj 2017

***
Jennie Tronier

One thought on “Boganmeldelse: “Det ender med os” af Colleen Hoover

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.