Boganmeldelse “De syv søstre” af Lucinda Riley

Jeg har tidligere læst en del af Lucinda Rileys bøger, bl.a. “Pigen på klippen” og “Midnatsrosen”, som jeg virkelig godt har kunnet lide. Da jeg derfor læste om en ny serie fra hendes side, hvor der udkommer syv bøger omhandlende legenden omkring stjernebilledet De syv søstre bestilte jeg straks den første i serien hjem fra biblioteket.

Bogen “De syv søstre” handler om den ældste søster Maia D’Apliese, da hun bliver kaldt hjem til sit barndomshjem i Schweiz. Hun er den ældste af en flok på seks piger, som alle er adopteret af den sky millionær Pa Salt. Desværre er Pa Salt død, og han har efterladt dem hver især en ledetråd, der kan føre dem tilbage til deres sande ophav. Maias ledetråd fører hende til den anden side af Jorden, til en forfalden herskabsvilla i Rio de Janeiro i Brasilien.

Jeg er helt vild med Lucindas måde at skrive på. Hun formår på bedste vis at skrue en god historie sammen, selvom hun ofte hopper i sted og tid, og hun gør det på en sådan måde, at man ikke har lyst til at lægge bogen fra sig igen. Bogen giver både en masse svar på Maias historie, men også en masse spørgsmål omkring de andre søstres historie, så jeg glæder mig virkelig til næste del af serien udkommer. Det helt store spørgsmål må være; hvorfor hedder serien De syv søstre, når der kun er seks piger?

Data omkring bogen:

  • Bogen er skrevet af Lucinda Riley, som er en irsk/engelsk forfatter
  • Riley er hendes giftenavn, tidligere hed hun Lucinda Edmonds
  • Bogen er på 523 sider
  • Genren er skønlitteratur
  • Bogen blev udgivet af forlaget Cicero i juni 2017
  • Bogens originale titel er “The seven sisters”
  • Bogen er nr. 1 i serien om legenden om stjernebilledet De syv søstre

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.