Artikel i Hendes Verden

Så så man lige mig… Jeg er at finde i en juleartikel i Hendes Verden i denne uge. Og jeg har fået min helt egen side. Det er da meget godt af en førstegangs “kilde”, som man bliver kaldt i den verden, ik!?

Jeg er ikke normalt sådan en person, som ender i nogle blade, så da jeg blev kontaktet af en journalist for snart en del uger siden, synes jeg bestemt, at det kunne være sjovt at sige ja. Selvom jeg helt sikkert også var en del på udebane med interview, photoshoot og det hele.

Jeg er typen, som altid laver mine julekort selv, både i forhold til tema, klipning og tekst, og lige på det punkt, tror jeg faktisk, at jeg er mere unormal end normal. Eller nej, jeg ved det. Faktisk kender jeg slet ikke nogen på min alder, som overhovedet skriver julekort, så det gør måske det hele endnu mere specielt.

I kan derfor sagtens købe bladet og læse interviewet, hvis I har lyst. Der er en masse andre interessante artikler også, så de 38 kr. er ganske godt givet ud, synes jeg.

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.