April highlights

Jeg har en længeventet fridag i dag, hvor ingen andre er hjemme, og da vejret er gråt og kedeligt, satser jeg på at få styr på en masse opgaver indendørs. I eftermiddag, når resten af familien er kommet hjem, har vi snakket om at køre forbi Rødovre centeret, fordi Savannah skal have byttet en ring, som hun fik af sin farmor i konfirmationsgave. Den er for lille, men virkelig fin, så forhåbentlig har de den i en større størrelse. Måske ender vi på Sunset derude. Vi har nemlig hørt, at deres burgere skulle være gode, men aldrig prøvet dem, så det ville jo være let aftensmad ik? Nemt og lækkert – måske.

For at kigge lidt tilbage på april måned, har den helt sikkert mest stået i konfirmationens tegn for vores vedkommende, men der er heldigvis også blevet tid til andre fine oplevelser. Måneden startede jo med en snefyldt påske, men sluttede med lidt mere forårsvejr, og det må forhåbentlig betyde, at sommeren er ved at være på vej. Det kan jeg lide!

*Læsning, kaffe og rugbrødsmad med avokado og porcerede æg er ren hygge*

*Vi kørte forbi Kerteminde, da vi havde været i Tyskland og proviantere til konfirmationen. Virkelig fin by!*

*Bullet journal er blevet min form for kalenderskrivning*

*Lillerøv og jeg i København i det fine forårssolskinsvejr*

*Date i Køge med min mand på en helt almindelig hverdagsaften, hvor solen viste sig fra sin bedste side*

*Photo shoot-dag med tøserne i Botanisk Have og Kongens Have*

*Savannah til sit 8. og måske sidste afdansningsbal*

*Det gode vejr betød for et par uger siden, at vi klargjorde terrassen til sommeren. Borde og stole blev derfor sat frem, krukker blev sorteret i hvilken der havde overlevet vinteren og hvilken der skulle smides ud, og nye liggestole blev samlet og stillet frem. Masava var helt med på ideen, da det store pap var tilgængeligt!*

*Savannah blev konfirmeret, og vi havde alle den skønneste dag*

*Det er desværre ikke blevet meget tid til læsning i denne måned, men så er det jo kun ekstra godt, at den ene bog jeg har gang i, er virkelig lovende*

Nu må jeg hellere komme i gang med at sortere lånt service fra festen, så vi kan komme i bund med det sidste oprydning fra konfirmationen.

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.