Andet stop på vores sommertur: Ferienparadies Natterer See

img_5608

Vi havde hjemmefra fået anbefalet campingpladsen Ferienparadies Natterer See nær Innsbruck, men vi ville først se tiden an, om vejret artede sig, før vi besluttede at køre dertil. Heldigvis artede vejret sig fra den skønneste side, så vi satte på vores dag-2 kurs mod nye eventyr i Østrig.

Vejen dertil artede sig dog ikke lige så godt, så pga. kø og vejarbejde på motorvejen var vi undervejs i 8 timer og kom først frem til Natterer See omkring kl. 18. Vi var derfor lidt spændte på om der var plads til os (da vi jo ikke havde bestilt i forvejen), og ganske rigtigt; selve campingpladsen var desværre fyldt op, men vi havde mulighed for at overnatte på en græsplæne bagerst på pladsen, hvorefter vi muligvis kunne få en ny plads morgenen efter. Det takkede vi ja tak til, selvom det holdt hårdt pga. sumpet underlag og lidt dårlige forhold.

img_5617**Første overnatning var ikke superduper, men ok**

Morgenen efter stod vi tidligt op, for at prøve lykken om en bedre plads. Vi havde snakket om at køre videre, hvis muligheden ikke bød sig for os, men heldigvis var der en panoramaplads ledig, som vi kunne flytte ind på med det samme. Og sikken en plads. Udsigten var fantastisk!
Derefter brugte vi hele dagen på at bade i badesøen (hvor tøserne plaskede rundt på surfboards), handle lidt ind i et supermarket i den nærmeste by, spiste tapas til frokost, tøserne havde vandkamp, drikke kolde øl i skyggen, bade lidt mere, spise store grillbøffer til aftensmad og sidde ude til langt ud på natten og snakke. Det er ferie, når det er bedst 🙂
Vi havde egentlig aftalt at blive der endnu en dag, fordi der var så lækkert, men da vi stod op på dag-4 regnede det og de lovede ikke meget bedre vejr de næste dage, så i stedet pakkede vi sammen og satte kursen mod Italien.

img_5618**Udsigten fra vores panoramaplads var helt i orden**

Pladsen er en 5 stjernet campingplads med meget fine toilet- og køkkenbygninger, en stor lækker badesø med en masse sjove tiltag, en kiosk med et stort udvalg, en restaurant ved søen (som vi desværre ikke prøvede), en cocktailbar, den smukkeste udsigt, og mulighed for en masse aktiviteter.
Vi gav 890 kr. alt inkl. for os alle fire for to nætter.

Det eneste negative vi kunne komme i tanke om efterfølgende var, at vi kom til at betale de samme penge for den sumpede græsplæne (uden udsigt, langt fra alt, ikke mindst toiletbygningen, og for vores vedkommende, uden elektricitet), som vi betalte for panoramapladsen. Dvs. 445 kr. for en overnatning på en sumpet græsplæne. Det var lige i overkanten.

img_5611

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.