Anbefaling: Norditaliens bedste crepes

img_5833

En morgen Hr. Jørgensen stod i kø ved bageren i Massa faldt han i snak med en anden dansk far. Han fortalte, at vi faktisk boede overfor Norditaliens bedste crepes, og hvis man kom forbi efter kl. 21 ville man opdage den længste kø af folk som ville købe en crepes. De skulle nemlig være fantastiske.

Derfor besluttede vi samme aften at prøve det af og ganske rigtigt, køen foran den lille biks var temmelig lang. Om dagen så det ikke ud af noget, men hver aften kl. 21 (altså ca. tider, det er jo Italien) stimlede folk sammen om Creperia Da Paolo for at sikre sig en lille snack.
Vi stod i kø i lidt over en time og bestilte både pandekager med nutella og pandekager uden noget, og de smagte fantastisk. Man kunne også købe pandekagerne med skinke og ost, med salat, med frugt, med bailey, ja fantasien satte ingen grænser, men vi smagte (desværre) kun de helt almindelige. Vi hørte dog mange begejstrede købere.

fotos-til-blog

fotos-til-blog-002

Ved siden af pandekagebiksen ligger der også en isbutik, så dem der ikke har lyst til pandekager kan i stedet gå ind og købe sig en is. De var også gode.
Det må derfor være en god grund til evt. at vende tilbage til området til næste sommerferie: Gode pandekager kan man nemlig sagtens køre langt efter 🙂

***
Jennie Tronier

fotos-til-blog-001

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.