Anbefalelsesværdige film set i august

I august har jeg set følgende film, som jeg kan anbefale andre at se:

“Hostiles”

Filmen handler om kaptajn Joseph (Christian Bale) som får en sidste opgave inden hans pension; at eskortere den dødelige Cheyennehøvding Yellow Hawk og fire af hans familiemedlemmer gennem farligt terræn til Montana, så han kan dø blandt hans egne folk. Joseph nægter til at starte med, da han hader alle indianere og især Yellow Hawk, men hvis han ikke gør det, vil han blive ført for retten og blive nægtet hans pension. På vejen møder de Rosalee (Rosamund Pike) som har mistet hele sin familie efter et overfald fra en Comanche-gruppe og er på randen af selvmord.

Dette er helt afgjort den bedste film jeg har set længe. Handlingen er god, spændende og realistisk, og skuespilpræstationerne er fantastiske. Jeg er virkelig fan!

Amerikansk western drama fra december 2017.
Varighed: 2 timer og 14 min.
Set på amerikansk iTunes.
IMDb: 7,2/10

“How it ends”

Filmen handler om en mystisk naturkatastrofe, hvor den unge advokat Will (Theo James) befinder sig i Californien med sine svigerforældre, mens hans gravide forlovede Samantha (Katerina Graham) befinder sig i Seattle. Da de pludselig mister telefonforbindelsen og der samtidig berettes om mystiske massive kommunikationsnedbrud beslutter Will at drage vestpå med sin kommende svigerfar Tom (Forest Whitaker) for at lede efter Samantha.

Anmeldelserne på denne film er ikke helt så gode, og selvom jeg synes, at filmen er god og spændende, bliver jeg også nødt til at give dem ret i, at den også er en smule uinteressant og “for meget”. Der er dog snak om en efterfølger og den vil vi nok også gerne se, når den engang udkommer, så dårligere er den heller ikke, hvis man spørger mig.

Amerikansk sci-fi. actionfilm fra juli 2018
Varighed: 1 time og 53 min.
Set på Netflix.
IMDb: 5,0/10

“Overboard”

Filmen handler om den forkælede rigmand Leonardo (Eugenio Derbez) som på et meget tyndt grundlag fyrer rengøringsdamen Kate (Anna Faris), som er enlig mor til tre. Da Leonardo samme aften falder overbord og får hukommelsestab, genkender Kate ham og som straf overbeviser hun ham om, at de er mand og kone og hun sætter ham i arbejde derhjemme. Langsomt begynder han at vænne sig til at arbejde og til et familieliv, men samtidig vender hukommelsen også så småt tilbage.

Filmen er en re-indspilning af filmhittet “Pige over bord” fra 1987 og selvom den måske ikke helt kan måle sig med den tidligere film, grinte vi alligevel flere gange og var godt underholdt i de små to timer filmen varede.

Amerikansk komedie fra maj 2018
Varighed: 1 time og 52 min.
Set på amerikansk iTunes.
IMDb: 5,8/10

“Charlie St. Cloud”

Filmen handler om Charlie (Zac Efron), som mister sin lillebror Sam i en trafikulykke. Charlie kører bilen og føler sig derfor ansvarlig for broderens død og af den grund beslutter han sig for at leve i fortiden i stedet for nutiden, hvor han hver nat mødes med Sam i skoven og snakker og leger. Da han møder pigen Tess (Amanda Crew) bliver han dog nødt til at vælge mellem hende eller hans bror.

Jeg så filmen alene en aften, hvor der kørte et eller andet (for mig ligegyldigt) bilprogram i fjernsynet, og den er så tilpas sød, at jeg bliver nødt til at nævne den her. Se den derfor hvis du gerne vil se en sød film eller hvis du selvfølgelig synes, at Zac Efron er en lækkerbidsken.

Amerikansk fantasyfilm fra juli 2010
Varighed: 1 time og 40 min.
Set på Netflix.
IMDb: 6,5/10

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.