Anbefalelsesværdige film set i april

I april har jeg ikke fået set særlig mange film, men følgende kan jeg dog godt anbefale andre at se:

“Swinger”

Filmen følger Adam (Martin Buch), en mand i 40’erne, som har en dejlig kone (Mille Dinesen), en næsten voksen søn og et fast job, men alligevel er han dog ikke helt tilfreds med livet. Selv den årlige swinger-weekend, som han og konen tager på for at give tilværelsen lidt krydderi, er blevet rutine for ham. Dog sker der noget for ham, da den unge kvinde Patricia (Natalie Madueno) melder sin ankomst i swingerklubben med hendes kæreste.

Vi faldt lidt tilfældigt over filmen en aften, og da jeg kan huske, at anmeldelserne, dengang den kom frem, ikke var overdrevet fremragende, havde jeg ikke de store forventninger. Vi grinte dog mange gange i løbet af filmen, kan jeg godt afsløre, selvom den helt sikkert også nogle gange er krummetær-agtig.

Dansk komedie fra september 2016.
Varighed: 1 time og 39 min.
Set på TV2.

“Wonder Woman”

Filmen handler om den unge prinsesse Diana (Gal Gadot), datter af amazonedronningen Hippolyta (Connie Nielsen), som vokser op på amazone-krigernes ø Themyscira. Her trænes hun op til at blive den stærkeste af sin slags. Men da den amerikanske pilot Steve (Chris Pine) nødlander i sit fly ud for øens kyst, bringes der uorden i den ellers perfekte balance. Steve fortæller om verdenen udenfor, der plages af rædslerne fra Første Verdenskrig, og Diana beslutter sig for at hjælpe med at vinde kampen mod den tyske fjende, som hun egentlig tror er krigsguden Ares.

Jeg så filmen med Savannah, og den er en typisk superheltefilm, som ikke nødvendigvis er min yndlingsgenre, men alligevel formåede den at fange min fulde opmærksomhed hele filmen igennem.

Amerikansk fantasyfilm fra juni 2017.
Varighed: 2 timer og 29 min.
Set på amerikansk iTunes.

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.